کوکو سیب زمینی تند هندی یا هش برونی + ویدئو بی کلام همراه با ترجمه مواد لازم

هش برونی از جمله غذاهایی است که هم ظاهر جذابی دارد و هم بسیار خوشمزه است و زمان کمی برای پخت نیاز دارد. این ویدئو از کانال آموزش آشپزی “Spice Bangla” دوازده میلیون بازدید داشته است. اگر دوستدار غذاهای پرادویه هندی هستید به تماشای این ویدئو بنشیند. ویدئو بی کلام است و ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن را در ادامه می بینید:

کانال ما را در آپارات دنبال و به دوستان خود معرفی کنید:
https://www.aparat.com/viraz

مواد لازم:

  • 3 عدد سیب زمینی متوسط
  • 4 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • 4 قاشق غذاخوری پنیر موزارلا
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 پیاز کوچک (ریز خرد شود)
  • 1 قاشق چای خوری سیر رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه (خوب ریز شده)
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 4 قاشق غذاخوری روغن گیاهی

طرز تهیه:

  1. سیب زمینی ها را رنده کنید. سیب زمینی های رنده شده را در آب یخ بریزید و سپس آب کش کنید. آب سیب زمینی ها را با استفاده از یک پارچه نخی کاملا خارج کنید: سیب زمینی ها را داخل پارچه ریخته و آن را بچلانید. (این کار به ایجاد برشتگی در غذا کمک می کند.)
  2. در یک کاسه بزرگ سیب زمینی رنده شده را بریزید، آرد، پنیر، تخم مرغ، پیاز، سیر، گشنیز، نمک، فلفل قرمز و سیاه را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  3. در یک ماهیتابه بزرگ، 3 تا 4 قاشق غذاخوری روعن را روی شعله متوسط گرم کنید. وقتی به حالت جلز و ولز درآمد، مخلوط را با قاشق در آن ریخته و سرخ کنید.

آدرس مشاهده در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=RV28_pZ2TnE

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *