نان سیر خانگی همراه با سس پنیری/ آموزش به زبان هندی با ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه
طرز تهیه نان سیر خانگی/ نان سیر با نان تست/ نان سیر آسان و رستورانی/ آشپزی ملل/ فست فود در خانه
این ویدئو از کانال آموزش آشپزی “Cook with Lubna” نزدیک به 7 میلیون بازدید داشته است. اگر به دنبال تهیه نان سیر خانگی هستید به تماشای این ویدئو بنشیند.
ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه:
- 1 قاشق چای خوری سیر رنده شده
- 3 قاشق غذا خوری کره (در دمای اتاق نرم شود) یک چهارم قاشق چای خوری سبزی های مخلوط یا پونه کوهی خشک شده ( اگر دوست داشتید اضافه کنید)
- یک چهارم قاشق چای خوری پوست چیلی
-
سیر را به کرده اضافه کنید و یک قاشق غذاخوری برگ گشنیز تازه خرد شده، پونه کوهی و پوست چیلی را نیز به این مخلوط اضافه کنید. این مخلوط برای 6 عدد نان تست کفایت می کند. پنیر رنده شده را در نهایت روی نان ها بریزید. نان های کره و پنیری را روی ماهیتابه با شعله ملایم سوخاری کنید تا برشته و طلایی شوند.
مواد لازم جهت تهیه سس پنیری:
- 1 قاشق غذاخوری کره
- یک چهارم پیمانه شیر
- 1 قاشق چای خوری شیرخشک
- 3 قاشق غذاخوری پنیر پروسس
آدرس مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=In6FrKPWedk