طرز تهیه سمبوسه هندی/ ویدئو بی کلام با ترجمه مواد اولیه

در این ویدئو که از کانال آموزشی ” Yummyyy y” انتخاب شده است، نحوه پخت سمبوسه هندی آموزش داده شده است. این آموزش که بیش از میلیون بازدید داشته است شامل تهیه خمیر، تا کردن خمیر و تهیه مواد داخل سمبوسه می شود. مواد داخل سمبوسه هندی تنها سیب زمینی و انبوهی از ادویه های مختلف است که برخی از آنها برای ما غریب و ناآشنا هستند.

مواد لازم برای تهیه خمیر:

  • 2 پیمانه آرد
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1/2 قاشق چای خوری آویشن (نوعی ادویه هندی:آجواین: carom seeds)
  • 4 قاشق غذاخوری روغن
  • 150 میلی لیتر آب

مواد را مخلوط کرده و خمیر را ورز دهید. نیم ساعت به خمیر استراحت دهید.

مواد لازم برای داخل سمبوسه:

  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • 2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری زیره
  • 3 عدد فلفل سبز ریز شده
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 1 قاشق چای خوری نیکا سایتا ( نوعی ادویه هندی): “nigella seeds”
  • 1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  • 1 قاشق چای خوری پوست خرد شده فلفل قرمز
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
  • 1 قاشق چای خوری دانه گشنیز
  • 600 گرم سیب زمینی آب پز
  • نصف پیمانه گشنیز خرد شده

لینک دانلود از آپارات:
https://www.youtube.com/watch?v=OPmPHXan1bA

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *