طرز تهیه سمبوسه هندی/ ویدئو بی کلام با ترجمه مواد اولیه
در این ویدئو که از کانال آموزشی ” Yummyyy y” انتخاب شده است، نحوه پخت سمبوسه هندی آموزش داده شده است. این آموزش که بیش از میلیون بازدید داشته است شامل تهیه خمیر، تا کردن خمیر و تهیه مواد داخل سمبوسه می شود. مواد داخل سمبوسه هندی تنها سیب زمینی و انبوهی از ادویه های مختلف است که برخی از آنها برای ما غریب و ناآشنا هستند.
مواد لازم برای تهیه خمیر:
- 2 پیمانه آرد
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 1/2 قاشق چای خوری آویشن (نوعی ادویه هندی:آجواین: carom seeds)
- 4 قاشق غذاخوری روغن
- 150 میلی لیتر آب
مواد را مخلوط کرده و خمیر را ورز دهید. نیم ساعت به خمیر استراحت دهید.
مواد لازم برای داخل سمبوسه:
- 2 قاشق غذاخوری روغن
- 2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری زیره
- 3 عدد فلفل سبز ریز شده
- 1 عدد پیاز متوسط
- 1 قاشق چای خوری نیکا سایتا ( نوعی ادویه هندی): “nigella seeds”
- 1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
- 1 قاشق چای خوری پوست خرد شده فلفل قرمز
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
- 1 قاشق چای خوری دانه گشنیز
- 600 گرم سیب زمینی آب پز
- نصف پیمانه گشنیز خرد شده
لینک دانلود از آپارات:
https://www.youtube.com/watch?v=OPmPHXan1bA