طرز تهیه مرغ بریان داخل فر (بدون جوجه گردان) + ویدئو

تهیه یک یا دو مرغ بریان برای پذیرایی از میهمان ها گاهی ایده ای بهتر از زرشک پلو با مرغ همیشگی است. در اینجا با ارائه چند ویدئو طرز پخت این غذای شیک جهانی را می آموزیم.

مواد لازم : 

مرغ درسته متوسط یا کوچک ……… یک عدد

پیاز …………………………………… یک عدد درشت 

آبلیمو ……………………………….. یک استکان

زعفران …………………………….. کمی

نمک و فلفل ……………………….. دلخواه

طرز تهیه :

مرغ را حداقل 24 ساعت قبل خوب بشویید و داخل شکمش را تمیز کنید و در آبلیمو و پیاز خرد شده آغشته به کمی زعفران و نمک و فلفل بخوابانید و در یک ظرف دربسته داخل یخچال بگذارید.

بعد از 24 ساعت مرغ را از ظرف در آورده و روی تخته کار بگذارید.

میله اصلی جوجه گردان را از داخل شکمش رد کرده از کنار گردن بیرون بیاورید.

یک استکان از مواد پیاز و آبلیمو را داخل شکم مرغ پر کنید ( در صورت تمایل کمی هم سبزی معطر داخل شکمش بگذارید ). مراقب باشید شکم مرغ را خیلی پر نکنید

با نخ و سوزن پارگی های شکم مرغ را از پایین به بالا بدوزید.

پاهای مرغ را ضربدری روی هم بگذارید و با نخ محکم ببندید و سر نخ را بالا آورده در ناحیه گردن چند دور دور خود مرغ بپیچید.

مرغ را پشت  رو کنید و بالهای مرغ را در ناحیه آرنج به هم ببندید. و باز سرنخ را چند دور , دور خود مرغ بپیچید طوریکه نوک بالهای مرغ آزاد نباشد.

هر آنچه باید از پخت مرغ بریان بدانید
طرز تهیه مرغ کنتاکی رستورانی

طرز تهیه مرغ بریانی به روش ساده

طرز تهیه مرغ بریان خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *