قبل از تماشای این روش ژاپنی که دنیا را فتح کرده، سیب زمینی را سرخ نکنید!/ معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو
غذای خوشمزه با سیب زمینی/ اسنک سیب زمینی خوشمزه/ طرز تهیه اسنک سیب زمینی/ غذای خوشمزه تر و سالم تر از سیب زمینی سرخ کرده با سیب زمینی اگر تصمیم به تهیه دورچین غذا به روش سنتی که همان سیب زمینی سرخ کرده است، دارید، کمی تامل کرده و قبل از آن این ویدئو را تماشا کنید. اگر در خانه سیب زمینی دارید، پس از یاد گرفتن این روش ژاپنی برای پخت سیب زمینی، دیگر هرگر سیب زمینی را سرخ نخواهید کرد. برشته، پفکی و خوشمزه تر از سیب زمینی سرخ کرده! این آموزش از کانال آشپزی اسپانیایی VARGASABOR در مدت کوتاه 4 ماه، بیش از 6 میلیون بازدید داشته است.
لینک مشاهده آموزش های دیگر این کانال آشپزی اسپانیایی: https://www.youtube.com/channel/UCpkYqJhrFK2xOPBIRFXZKuA
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم برای تهیه این اسنک خوشمزه و ترد: سیب زمینی، نمک، فلفل سیاه، فلفل، نشاسته ذرت، کنجد، روغن برای سرخ کردن
- 450گرم سیب زمینی را پوست کنده، به اندازه های متوسط برش دهید و به مدت 9 دقیقه در آب بجوشانید تا بپزد.
- سیب زمینی ها را آب کشی کرده و بکوبید تا کاملا له شود.
- 1/4 قاشق چای خوری نمک و 1/4 قاشق غذاخوری فلفل و 4 قاشق غذاخوری نشاسته ی ذرت به سیب زمینی ها اضافه کرده و مخلوط کنید.
- تکه های کوچک از خمیر سیب زمینی جدا کرده و آن را به آرامی رول کنید. رول سیب زمینی را داخل دانه کنجد بغلتانید.
- رولت های سیب زمینی را داخل روغن غوطه ور کنید.
نوش جان
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=PxI-l6-b1Rs