چیزکیک توت فرنگی بدون تخم مرغ، بدون پخت، بدون فر/ چیزکیک با بیسگوئیت و ژله/ معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ترجمه کامل
چیزکیک/ طرز تهیه چیزکیک/ چیزکیک یخچالی/ آموزش کیک پزی/ آموزش شیرینی پزی/ آموزش پربازدیدهای یوتیوب
این ویدئو آموزشی با 20میلیون بازدید در مدت زمان یک سال، از کانال “HidaMari Cooking” انتخاب شده است و یکی از آموزش های پرطرفدار چیزکیک در یوتیوب است.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم برای تهیه کیک 15 سانتی:
- بیسگوییت: 100گرم
- کره آب شده: 30گرم
- پنیر خامه ای: 200گرم
- خامه ترش: 90گرم
- شکر: 30گرم
- شیر: 30گرم
- ژلاتین: 6گرم
- پوره توت فرنگی: 80گرم
- خامه پرچرب: 200میل
- شکر: 15گرم
مواد لازم برای تهیه پوره توت فرنگی
- توت فرنگی: 220گرم
- شکر: 30گرم
- آب لیمو: 10گرم
مواد لازم برای تهیه ژله توت فرنگی
- پوره توت فرنگی: 150گرم
- آب: 35 گرم
- ژلاتین: 5گرم
مواد لازم برای تهیه ژله لیمویی
- آب: 200گرم
- آب لیمو: 10گرم
- شکر: 40گرم
- ژلاتین: 7گرم
- توت فرنگی
مراحل تهیه کیک:
- بیسگوییتها را داخل یک زیپ کیپ کلفت بکوبید.
- کره آب شده (30گرم) را به بیسگوییتهای داخل پلاستیک اضافه کرده و مخلوط کنید.
- مخلوط بیسگوییت و کره را داخل ظرف کیک مناسب ریخته و با کمک کفکیر آنها را متراکم و سطح آن را صاف کنید.
- خامه ترش و پنیر خامه ای را مخلوط کنید.
- شکر (30گرم) را به خامه اضافه کرده و مخلوط کنید.
- شیر (30گرم) را با ژلاتین (6گرم) مخلوط کنید.
- داخل یک کاسه کمی بزرگتر آب داغ ریخته و کاسه شیر و ژلاتین را داخل آن کاسه قرار داده و شروع به همزدن کنید تا ژلاتین کاملا در شیر حل شود.
- ترکیب ژلاتین و شیر را به مخلوط خامه و پنیر اضافه کنید.
- توت فرنگی خرد شده (220گرم) را با شکر (30گرم) و آب لیمو (10گرم) روی حرارت مخلوط کنید. سپس با کمک مخلوط کن یا گوشت کوب برقی مخلوط توت فرنگی و شکر را میکس کنید تا پوره شما آماده شود.
- پوره توت فرنگی (80گرم) را به مخلوط خامه اضافه کنید.
- پانزده گرم شکر را به 200میل خامه پرچرب اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط کنید.
- خامه همزده را به مابقی مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
- خامه توت فرنگی را روی بیسگوئیت بریزید.
- به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید.
مراحل تهیه ژله توت فرنگی
- ژلاتین (5گرم) را در آب (35گرم) حل کنید. ( ظرف ژلاتین و آب را داخل کاسه آب داغ قرار داده و هم بزنید.)
- محلول ژلاتین را داخل 150گرم پوره توت فرنگی بریزید.
- ژله توت فرنگی را روی خامه کیک ریخته و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مراحل تهیه ژله لیمو
- ژلاتین (7گرم) را داخل آب (100گرم) حل کنید.
- در ظرفی دیگرشکر (40گرم) را داخل آب (100گرم) و آب لیمو (10گرم) روی حرارت حل کنید.
- محلول ژلاتین را داخل شربت آب لیمو بریزید.
- مخلوط شربت آب لیمو و ژلاتین را داخل یک ظرف بزرگ پر از آب یخ قرار داده و هم بزنید.
- توت فرنگی و برش های آن را روی کیک بچینید و ژله لیمو را روی آن بریزید.
- به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
- به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
نوش جان
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=2utgqRCAIr4