چیزکیک توت فرنگی بدون تخم مرغ، بدون پخت، بدون فر/ چیزکیک با بیسگوئیت و ژله/ معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ترجمه کامل

چیزکیک/ طرز تهیه چیزکیک/ چیزکیک یخچالی/ آموزش کیک پزی/ آموزش شیرینی پزی/ آموزش پربازدیدهای یوتیوب
این ویدئو آموزشی با 20میلیون بازدید در مدت زمان یک سال، از کانال “HidaMari Cooking” انتخاب شده است و یکی از آموزش های پرطرفدار چیزکیک در یوتیوب است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم برای تهیه کیک 15 سانتی:

  • بیسگوییت: 100گرم
  • کره آب شده: 30گرم
  • پنیر خامه ای: 200گرم
  • خامه ترش: 90گرم
  • شکر: 30گرم
  • شیر: 30گرم
  • ژلاتین: 6گرم
  • پوره توت فرنگی: 80گرم
  • خامه پرچرب: 200میل
  • شکر: 15گرم

مواد لازم برای تهیه پوره توت فرنگی

  • توت فرنگی: 220گرم
  • شکر: 30گرم
  • آب لیمو: 10گرم

مواد لازم برای تهیه ژله توت فرنگی

  • پوره توت فرنگی: 150گرم
  • آب: 35 گرم
  • ژلاتین: 5گرم

مواد لازم برای تهیه ژله لیمویی

  • آب: 200گرم
  • آب لیمو: 10گرم
  • شکر: 40گرم
  • ژلاتین: 7گرم
  • توت فرنگی

مراحل تهیه کیک:

  1. بیسگوییتها را داخل یک زیپ کیپ کلفت بکوبید.
  2. کره آب شده (30گرم) را به بیسگوییتهای داخل پلاستیک اضافه کرده و مخلوط کنید.
  3. مخلوط بیسگوییت و کره را داخل ظرف کیک مناسب ریخته و با کمک کفکیر آنها را متراکم و سطح آن را صاف کنید.
  4. خامه ترش و پنیر خامه ای را مخلوط کنید.
  5. شکر (30گرم) را به خامه اضافه کرده و مخلوط کنید.
  6. شیر (30گرم) را با ژلاتین (6گرم) مخلوط کنید.
  7. داخل یک کاسه کمی بزرگتر آب داغ ریخته و کاسه شیر و ژلاتین را داخل آن کاسه قرار داده و شروع به همزدن کنید تا ژلاتین کاملا در شیر حل شود.
  8. ترکیب ژلاتین و شیر را به مخلوط خامه و پنیر اضافه کنید.
  9. توت فرنگی خرد شده (220گرم) را با شکر (30گرم) و آب لیمو (10گرم) روی حرارت مخلوط کنید. سپس با کمک مخلوط کن یا گوشت کوب برقی مخلوط توت فرنگی و شکر را میکس کنید تا پوره شما آماده شود.
  10. پوره توت فرنگی (80گرم) را به مخلوط خامه اضافه کنید.
  11. پانزده گرم شکر را به 200میل خامه پرچرب اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط کنید.
  12. خامه همزده را به مابقی مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
  13. خامه توت فرنگی را روی بیسگوئیت بریزید.
  14. به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید.

مراحل تهیه ژله توت فرنگی

  1. ژلاتین (5گرم) را در آب (35گرم) حل کنید. ( ظرف ژلاتین و آب را داخل کاسه آب داغ قرار داده و هم بزنید.)
  2. محلول ژلاتین را داخل 150گرم پوره توت فرنگی بریزید.
  3. ژله توت فرنگی را روی خامه کیک ریخته و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

مراحل تهیه ژله لیمو

  1. ژلاتین (7گرم) را داخل آب (100گرم) حل کنید.
  2. در ظرفی دیگرشکر (40گرم) را داخل آب (100گرم) و آب لیمو (10گرم) روی حرارت حل کنید.
  3. محلول ژلاتین را داخل شربت آب لیمو بریزید.
  4. مخلوط شربت آب لیمو و ژلاتین را داخل یک ظرف بزرگ پر از آب یخ قرار داده و هم بزنید.
  5. توت فرنگی و برش های آن را روی کیک بچینید و ژله لیمو را روی آن بریزید.
  6. به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  7. به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=2utgqRCAIr4

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *