طرز تهیه کوسادیلا/ ناکو سیب زمینی و پنیر/ آموزش دستورپخت های پرطرفدار جهان با ترجمه کامل

آموزش کوسادیلا/ آموزش آشپزی مکزیکی/ تورتیلا با پنیر و سیب زمینی/ آموزش بهترین های آشپزی ملل
کوسادیلا در واقع نوعی نان تُرتیلایی است که در داخل آن پنیر و مواد خوراکی دیگری پر می کنند. این غذای خوشمزه باید به صورت گرم سرو شود. خواستگاه اولیه این غذا مکزیک است و در آنجا طرفداران زیادی دارد.
ترکیب سیب زمینی و پنیر همیشه خوشمزه می شود. این غذا بسیار لذیذ و برشته است. یک دستورپخت خوشمزه برای صبحانه یا یک اسنک میان وعده عالی! این غذای خوشمزه از کانال آشپزی “매일맛나 delicious day” انتخاب شده است و در زمان کوتاهی بیش از 6 میلیون بازدید داشته است.

لینک مشاهده آموزش های دیگر این کانال آشپزی: https://www.youtube.com/channel/UCFiYPUhUzLKoi-cZ0AwpjLA

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم برای 10 نفر

پوره سیب زمینی:

  • سیب زمینی: 360گرم (2عدد سیب زمینی متوسط)
  • پنیر پارمسان: 80گرم
  • فلفل سیاه
  • پیاز تفت داده شده: 1عدد

پیاز تفت داده شده

  • پیاز: 140گرم
  • کره بدون نمک: 10گرم
  • روغن: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 2 نیشگون
  • پودر فلفل چیلی: نصف قاشق غذاخوریی (3گرم)
  • پودر کاری : 0.7 قاشق غذاخوری (4گرم)
  • آب: 2 قاشق غذاخوری

بقیه مواد:

  • نان تورتیلا (15سانتی): 10ورق
  • پنیر موزارلا
  • سس تند (یا سس سیراچا)
  • سس گوجه فرنگی پیتزا

مراحل تهیه غذا:

  1. سیب زمینی ها را بپزانید.
  2. پیاز را درشت خرد کنید تا خوشمزه تر شود.
  3. پیاز را داخل کرده و یک قاشق روغن تفت دهید.
  4. وقتی پیاز نرم شد، پودر چیلی و کاری (می توانید این ادویه را حذف کنید) و 2 قاشق آب را به آن اضافه کنید.
  5. به مدت 10ثانیه پیاز و ادویه ها را تفت دهید، طوری که آنها نسوزند.
  6. سیب زمینی های پخته شده را خوب بکوبید.
  7. پنیر پارمسان و پیاز تفت داده شده و کمی فلفل سیاه با به سیب زمینی ها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. (پنیر پارمسان نمک دارد بنابراین نیازی نیست نمک به آن اضافه کنید.)
  8. می توانید به ترکیب سیب زمینی خود کمی ذرت پخته شده کنسروی هم اضافه کنید.
  9. روی نان تورتیلا کمی سس تند (سس سیراچا) و سس پیتزا بمالید.
  10. روی یک نیمه از نان پنیر موزارلا بریزید.
  11. حدود 2 قاشق پوره سیب زمینی روی پنیر بریزید و مجددا روی سیب زمینی را پنیر بریزید.
  12. نان را تا کنید.
  13. کمی روغن کف ماهیتابه بریزید و نان ها را روی حرارت ملایم سرخ کنید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=PdYGXRXOPek

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *