بهترین سیب زمینی برشته کبابی/ روش آسان/ آموزش پرطرفدارترین دستورپخت های یوتیوب با ترجمه
سیب زمینی کبابی/ سیب زمنینی برشته/ بهترین روش تهیه سیب زمینی کبابی
دستور تهیه این سیب زمینی کبابی خوشمزه و برشته از کانال “매일맛나 delicious day” با 2.5 میلیون عضو انتخاب شده است و در مدت کمتر از یک سال بازدید میلیونی داشته است.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
لینک مشاهده آموزش های دیگر این کانال: https://www.youtube.com/channel/UCFiYPUhUzLKoi-cZ0AwpjLA
مواد لازم برای 2 تا 3 نفر
- سیب زمینی: 700گرم (5عدد سیب زمینی متوسط)
- آب: 600میل
- نمک: 0.7قاشق غذاخوری (5گرم)
- فلفل سیاه
- روغن زیتون (روغن پخت و پز): 5 قاشق غذاخوری (25گرم)
- کره بدون نمک آب شده: 4 قاشق غذاخوری (20گرم)
- نشاسته ذرت (یا نشاسته سیب زمینی): 2 قاشق غذاخوری (20گرم)
مواد لازم دیگر که استفاده از آن اختیاری است:
- 1عدد سیر کامل (یا به مقداری که دوست داشتید) بعلاوه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- کره بدون نمک (10گرم) به هنگام کباب کردن در بار دوم اضافه شود.
مراحل تهیه:
- سیب زمینی ها را در اندازه مربع های درشت خرد کرده و با 600میل آب و یک قاشق نمک به مدت 10دقیقه بپزید. (80درصد پخته شود)
- سیب زمینی ها را آبکش کنید.
- با کمی تکان کاری کنید که سطح سیب زمینی ها کمی له و زبر شود.
- روی سیب زمینی ها فلفل سیاه و نشاسته بریزید. پشت سیب زمینی ها نیز فلفل سیاه و نشاسته بپاشید. با تکان دادن آبکش کاری کنید که نشاسته و فلفل روی سیب زمینی ها یکنواخت پخش شود.
- 20گرم کره آب شده را به 25 گرم روغن زیتون اضافه کنید.
- نیم از مخلوط روغن و کره را کف ظرف فر بمالید. سیب زمینی ها را کع ظرف چیده و نیم دیگر روغن را روی آن بریزید.
- با زیر و رو کردن سیب زمینی ها روغن را خوب روی تمام قسمتهای آن پخش کنید.
- داخل فر از پیش گرم شده با دمای 230 درجه سانتی گراد (446درجه فارنهات) به مدت 40دقیقه بپزانید.
- سینی را از فر خارج کرده و سیب زمینی ها را پشت و رو کنید.
- اکنون زمان اضافه کردن سیر و یا هر سبزی دیگری است که دوست داشتید.
- اگر دوست داشتید، یک قاشق روغن زیتون را روی مقدار سیری که دوست دارید، بریزید. اگر دوست دارید می توانید رزماری یا آویشن نیز اضافه کنید. ترکیب سیر (خرد نشده)، سبزیجات و روغن را به سیب زمینی ها اضافه کنید.
- اگر دوست داشتید، کمی دیگر کره اضافه کنید. (اختیاری است)
- به مدت 30-40دقیقه دیگر در حرارت 230درجه سانتی گراد (446 درجه فارنهایت) (بسته به انواع فر و طلایی شدن سیب زمینی ها فرق می کند) بپزید.
- کمی جعفری تازه روی آن بریزید.
نوش جان
نکته ها:
- نیازی به اضافه کردن نمک نیست چون شما سیب زمینی ها را با آب و نمک جوشاندید.
- اگر سیر و سبزیجات دیگر از همان ابتدا اضافه شود، می سوزند. باید آنها را به هنگام کباب کردن مجدد اضافه کنید.
- اگر از ماهیتابه استفاده می کنید، سیب زمینی ها را روی حرارت ملایم کباب کنید تا طلایی شوند.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=kjMIBHYOwXM&t=22s