تارت ایتالیایی با پنیر ریکوتا و بادام/ کرمی و خوشمزه + دستور پخت آسان با ترجمه همراه با ویدئو
این تارت بسیار خوشمزه و کرمی در مدتی کمتر از یک سال نزدیک به دومیلیون بازدید داشته است. ویدئو بی کلام است و از کانال آشپزی ایتالیایی به نام Tutti a Tavola انتخاب شده است.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم:
- آرد: 300گرم
- شکر: 80گرم
- تخم مرغ: 2عدد
- کره: 80گرم
- بکینگ پودر: 1/5 قاشق چای خوری
- نمک
- عصاره وانیل
- پنیر ریکوتا: 500گرم
- شکر: 5قاشق غذاخوری
- آرد بادام: 50گرم
- تخم مرغ: 1عدد
- اسانس بادام
- لیمو: 1عدد
- خلال بادام یا چیپس بادام
- پودر خاک قند
طرز تهیه:
- آرد، شکر، 2عدد تخم مرغ، کره، بکینگ پودر، اسانس وانیل و نمک را خوب با هم مخلوط و خمیر را آماده کنید.
- خمیر را به مدت نیم ساعت داخل کیسه و در یخچال نگه دارید.
- پنیر ریکوتا را در ظرفی بزرگ ریخته و همراه با شکر، یک عدد تخم مرغ، آرد بادام، رنده پوست لیمو، اسانس بادام با دستگاه همزن مخلوط کنید.
- خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.
- روی کاغذ روغنی کمی آرد بریزید و خمیر را باز کنید تا به اندازه ضخامت نمایش داده شده در ویدئو برسد.
- آن را در ظرفی به قطر 22-24 سانتی متر قرار دهید.
- کرم ریکوتا و بادام را که آماده کرده اید، در میان خمیر بریزید.
- روی آن را با قسمت دوم خمیر بپوشانید.
- گوشه های اضافه خمیر را از آن جدا کنید.
- چیپس بادام یا خلال بادام را روی خمیر ریخته و روی آن کمی پودر شکر بریزید.
- به مدت 30 دقیقه در فر با حرارت 180درجه قرار دهید.
- روی کیک را با پودر خاک قند تزیین کنید.
نوش جان
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=wBZ-iitCszw