طرز تهیه یک دونات اعتیادآور/ دونات نرم و خوشمزه برای صبحانه آخر هفته

آشپزی ترکیه ای، از نظر مواد اولیه و طعم و مزه به ذائقه و سلیقه ایرانیان نزدیک تر است. این ویدئو به آموزش یک صبحانه خوشمزه با تخم مرغ اختصاص دارد. این دستور پخت از کانال “PRATİK YEMEK TARİFLERİ” انتخاب شدده که در زمانی حدود دوماه، 8/5 میلیون بازدید داشته است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم و طرز تهیه:

  1. دوعدد تخم مرغ را خوب هم بزنید.
  2. نمک، شکر (1قاشق غذاخوری)، خمیر مایه (1قاشق غذاخوری)، شیر گرم (یک و نیم پیمانه معادل 300 میلی لیتر) و آب گرم (یک و نیم پیمانه معادل 300 میلی لیتر) را به تخم مرغ ها اضافه کرده و هم بزنید.
  3. آرد (سه و نیم لیوان معادل 450گرم) را به مخلوط بالا اضافه کنید و تا زمانی که گلوله های آن از بین رود و مخلوط یکدست شود به هم زدن ادامه دهید.
  4. نیم ساعت به خمیر استراحت دهید
  5. بعد از نیم ساعت ابتدا خمیر را خوب ورز دهید
  6. سپس کمی جعفری خرد شده، سه عدد فلفل سبز خرد شده، یک عدد پیاز خرد شده، یک عدد گوجه فرنگی (پوست کنده) و خرد شده، یک پیمانه پنیر و یک لیوان سیب زمینی رنده شده خام را به خمیر اضافه کنید و با خوب مخلوط کنید.
  7. ماهیتابه را روی شعله ملایم قرار دهید و کف آن را با روغن چرب کنید.
  8. یکی دو قاشق پر از مواد دونات را داخل ماهیتابه ریخته و وقتی روی خمیر سوراخ ها ظاهر شد، خمیر را پشت و رو کنید.
  9. فراموش نکنید پشت خمیر را هم کمی روغن بریزید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=fTJ6C90Xkiofeature%3Demb_title

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *