طرز تهیه املت اسپانیایی/ یک صبحان ساده و خوشمزه/ ویدئو به زبان هندی با ترجمه
یکی از خوشمزه ترین املت های دنیا، املت معروف اسپانیایی است. در این ویدئو که از کانال معروف آشپزی “Cook with Lubna” با حدود دو و نیم میلیون مشترک، انتخاب شده، طرز تهیه این املت ساده و خوشمزه آموزش داده شده است. این ویدئو در مدت زمان کمتر از یک سال نزدیک به بیست میلیون بازدید داشته است. ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن را می توانید در ادامه مشاهده کنید:
مواد لازم:
- یک عدد سیب زمینی بزرگ خام: یک پیمانه/ می توانید از سیب زمینی پخته نیز استفاده کنید.)
- یک عدد پیاز بزرگ: یک پیمانه
- کلم: یک پیمانه (اختیاری)
- روغن: یک چهارم پیمانه
- نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
- تخم مرغ: 3عدد
- پودر فلفل: نصف قاشق چای خوری
- گشنیز یا برگ نعناع
- پنیر موزارلا یا پروسس: نصف پیمانه (اختیاری)
طرز تهیه:
- یک پیمانه سیب زمینی ریز شده را در روغن بریزید و به مدت 2-3 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی نرم شوند.
- یک پیمانه پیاز ریز خرد شده را به روغن اضافه کنید و سه دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
- یک پیمانه برگ کلم خرد شده را اضافه کنید.
- کمی نمک بریزید.
- در ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت 7-8 دقیقه مواد روی حرارت ملایم بپزند.
- بعد از هشت دقیقه مواد را از ماهیتابه خارج کنید.
- در یک کاسه سه عدد تخم مرغ را بریزید و نمک و فلفل را به تخم مرغها اضافه کنید و هم بزنید تا کف کند.
- گشینز و ترکیب سبزیجات سرخ شده را به تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- دو قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. نیمی از مواد املت را در ماهیتابه ریخته و بقیه را برای روی پنیر بگذارید.
- روی مواد پنیر بریزید. (اگر مایل باشید می توانید همه املت را یکجا داخل ماهیتابه ریخته و از پنیر استفاده نکنید.)
- مابقی مواد املت را روی پنیر بریزید و در ظرف را بگذارید.
- بعد از 7-6 دقیقه املت را زیر و رو کنید و مجدد در آن را بگذارید.
- بعد از 6-5 دقیقه املت شما آماده است.
نکته: در تمام مدت حرارت گاز باید ملایم باشد.
نوش جان
برای بهتر شدن بخش آشپزی کانال ویراز، با ارائه پیشنهادات و نظرات خود ما را یاری کنید.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=FPkWMaqiCgc