کیک شکلاتی نرم بدون تخم مرغ، فر و حتی همزن برقی! /معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو و ترجمه کامل
کیک شکلاتی/ دستور پخت کیک شکلاتی/ کیک شکلاتی بدون تخم مرغ/ کیک شکلاتی بدون فر/ طرز تهیه کیک بدون نیاز به همزن برقی/ کیک شکلاتی خیس/ کیک شکلاتی نرم/ آموزش پربازدیدترین دستورپخت های یوتیوب
آموزش این کیک شکلاتی نرم از کانال آشپزی
Delmira Cooking با بیش از یک میلیون عضو انتخاب شده است. برای تهیه این کیک که در مدت 9 ماه نزدیک به 20 میلیون بازدید داشته است نیازی به تخم مرغ، فر و حتی همزن برقی ندارید.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم:
- آرد همه منظوره: 120گرم
- پودر کاکائو: 25 گرم
- بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
- بکینگ سودا(جوش شیرین): 1/4 قاشق چای خوری
- پودر وانیل: نصف قاشق چای خوری
- شکر: 125گرم
- شیر: 220میل
- روغن مخصوص پخت و پز: 50میل
- آب لیمو: نصف قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه گاناش شکلاتی:
- شکلات تلخ: 150گرم
- شیر: 60گرم
- کره: 1/2 قاشق چای خوری
مراحل تهیه کیک:
- آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، بکینگ سودا و وانیل را الک کرده و مخلوط کنید.
- شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
- سپس شیر، روغن و آب لیمو را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.
- بخارپز (یا یک قابلمه و آبکش همسایز با آن) را آب ریخته و آن را به جوش آورید.
- ته ظرف کیک ( قطر 16 سانتی متر) را با کره چرب کنید. کف ظرف، کاغذ روغنی گذاشته و روی کاغذ را نیز چرب کنید.
- مواد آماده شده کیک را داخل ظرف ریخته و سطح مواد را صاف کنید.
- روی ظرف کیک را با آلومینیوم بپوشانید.
- کیک را داخل پخارپز به مدت 1 ساعت روی حرارت ملایم بخارپز کنید.
- پس از اتمام پخت و خارج کردن کیک از بخارپز اجازه دهید تا کیک خنک شود. پس از خنک شدن کیک، آن را از ظرف جدا کنید.
- برای تهیه گاناش شکلاتی، داخل یک ماهیتابه بزرگ آب را به جوش آورید، پس از به جوش آمدن آب، حرارت را ملایم کرده و کاکائو تلخ را داخل یک ظرف مناسب داخل آب جوش گذاشته و در شیر حل کنید.
- پس از حل شدن شکلات در شیر، کره را اضافه کرده و آن را در شکلات حل کنید.
- گاناش شکلاتی را روی کیک بریزید.
نوش جان
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=_un7-1nM1FM