آموزش پخت پیتزا بدون فر، بدون خمیر مایه/ دستور پخت پیتزا با 50 میلیون بازدید با ترجمه مواد اولیه
این ویدئو از کانال آشپزی هندی بسیار پرطرفداری به نام CookingShooking Hindiانتخاب شده است که بیش از 11 میلیون مشترک دارد. دستور پخت این پیتزا با بیش از 50 میلیون بازدید، پربازدیدترین آموزش پخت پیتزا در یوتیوب است. برای پخت این پیتزا، نحوه تهیه خمیر بدون خمیر مایه آموزش داده شده است و برای پخت آن به جای استفاده از فر، از قابلمه با نمک استفاده شده است.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم:
- آرد: 100گرم (3/4 پیمانه)
- شکر: 1 قاشق غذاخوری
- نمک: به اندازه لازم
- بکینگ پودر: 3/4 قاشق چای خوری
- بکینگ سودا: 1/4 قاشق چای خوری (برای تهیه خمیر)
- کرد: برای تهیه خمیر
- روغن: 2 قاشق چای خوری
- آرد ساده یا آرد ذرت برای رول کردن و پهن کردن خمیر
- نمک: 250گرم به منظور طبخ پیتزا داخل قابلمه
- کره یا روغن: 1 قاشق غذاخوری (برای ریختن در کف ظرف پیتزا)
- سس پیتزا: 1 قاشق چای خوری
- سس چیلی: 1 قاشق چای خوری
- سس شزوان (Schezwan Sauce): 1 قاشق چای خوری (نوعی سس تند با چیلی و سیر و …)
- سس گوجه فرنگی: 1 قاشق چای خوری
- پنیر موزارلا آمول + پنیر چدار: روی هم 50گرم
- روی پیتزا را می توانید به دلخواه از سبزیجاتی مثل پیاز، فلفل دلمه، زیتون استفاده کنید.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=56eRAEY1t8A