طرز تهیه خامه کیک به دو روش و نحوه رنگ زدن آن

در این ویدئو، با دو روش تهیه خامه، یکی با خامه همزده و دیگری با پودر مخصوص تهیه خامه قنادی آشنا می شوید.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

طرز تهیه خامه کیک:

  1. یک کاسه که در حد یخ زدگی سرد باشد را آماده کنید.
  2. یک پیمانه خامه همزده را داخل ظرف ریخته و با همزن برقی هم بزنید.
  3. سرعت همزن را کم کم بالا ببرید.
  4. بعد از یک دقیقه که بافت و غلظت خامه شما شبیه آن چیزی شد که در ویدئو نمایش داده شده است، به آن یک سوم پیمانه پودر شکر (خاک قند) و یک قاشق چای خوری اسانس وانیل اضافه کنید.
  5. به هم زدن با همزن برقی ادامه دهید.
  6. پس از یک دقیقه که بافت خامه شما به حالت دلخواه رسید (دقت کردن به ویدئو برای دریافتن شکلی که خامه بعد از هر مرحله همزدن پیدا می کند بسیار مهم است) سرعت همزن را بالا ببرید.
  7. خامه شما آماده است که رد همزن روی خامه بماند و حالتی شبی

طرز تهیه خامه کیک با پودر مخصوص:

  1. یک بسته پودر مخصوص خامه کیک
  2. کمی یخ و آب سرد در یک کاسه بزرگ ریخته و یک ظرف کوچکتر داخل آن قرار دهید.
  3. پودر خامه کیک را داخل کاسه کوچک ریخته و 5 تا 6 قاشق شیر سرد به آن اضافه کنید.
  4. مخلوط پودر و شیر را به مدت 2 دقیقه هم بزنید و در این مدت کم کم به سرعت همزن اضافه کنید.
  5. پس از 30 تا 40 ثانیه اول، پودر شکر و اسانس وانیل را نیز اضافه کنید.
  6. به همزدن ادامه دهید.
  7. پس از دو دقیقه خامه شما بهترین شکل خود را پیدا می کند. که شبیه قله کوههای صخره ای است.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=RqQAVdZ1MHM

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *