نان تورتیلا فقط با آرد و آب و روغن/ ویدئو بی کلام با ترجمه
تهیه نان نازک ترتیلا تنها با آرد و آب و روغن برای یک شام ویژه ند دقیقه ای: این ویدئو از کانال آشپزی پربازدید ایتالیایی به نام “Il Rifugio Perfetto” انتخاب شده است که طی حدود سه ماه، 5 میلیون بازدید داشته است. ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه را در ادامه مشاهده می کنید:
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=9pvCVzJRxUw&vl=hy
مواد لازم:
- آرد: 250گرم
- روغن زیتون: 30گرم: معادل 1/8 پیمانه
- آب گرم: 120میلی لیتر معادل 1/2 پیمانه
- نمک: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
- آرد، نمک، روغن زیتون را در کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کنید.
- آب گرم را کم کم اضافه کنید.
- خمیر را ورز دهید.
- روی سطحی صاف کمی آرد بریزید و خمیر را به مدت سه دقیقه روی آن ورز دهید.
- خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید و از هر قسمت یک چانه بگیرید. یک توپ دایره ای درست کنید
- ده دقیقه به گلوله های خمیر استراحت دهید.
- خمیر را روی سطح آردی پهن کنید طوری که نازک شود.
- نان را روی ماهیتابه ای که داغ است پهن کنید.
- بعد از 20 ثانیه نان را زیر و رو کنید. هر طرف نان حدود 20 ثانیه پخته شود و باز زیر و رو شود. دو سه بار عمل زیر و رو کردن نان را تکرار کنید.
- نان شما آماده است.
نوش جان