دستور پخت جوجه کباب آبدار و خوشمزه : آموزش به زبان انگلیسی با ترجمه
این ویدئو از کانال آموزش آشپزی “Guga Foods” دو میلیون بازدید داشته است. ویدئو بی کلام است و ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن در ادامه آمده است:
مواد لازم و طرز تهیه:
- سینه مرغ
- نمک
- پاپریکا (بیشتر برای رنگ از آن استفاده می شود تا طعم آن)
- مقدار زیادی روغن (راز آبدار شدن این کباب روغن و آن هم مقدار زیاد از آن است.)
- آب لیمو ترش
- سس سویا (مقدار کم)
- جوجه ها را داخل این سس بخوابانید. می توانید از باقی مانده این سس با قلمو به روی جوجه های در حال کباب شدن نیز بمالید. از آن جا که سینه مرغ خیلی خشک است، اضافه کردن این سس به آب دار شدن کباب کمک می کند.
آدرس مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=zjv-KSEQRtw