طرز تهیه مربای پوست پرتغال رولی/ ویدئو به زبان ترکی همراه با ترجمه

آشپزی ترکیه ای، از نظر مواد اولیه و طعم و مزه به ذائقه و سلیقه ایرانیان نزدیک تر است. این ویدئو به آموزش یک مربای خوشمزه با پوست پرتغال اختصاص دارد. این دستور پخت در زمانی کمتر از یک سال، ۳ میلیون بازدید داشته است و از کانال آموزشی Mis gibi yemek tarifleri انتخاب شده است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم برای شربت:

  • شکر: ۴لیوان
  • آب پرتغال تازه: ۱لیوان
  • آب: ۱لیوان
  • کره: یک و نیم گرم
  • نمک: ۱گرم
  • آب لیموی تازه: ۴٫۵ گرم
  • سیخ چوبی برای رول کردن پرتغال ها
  • پرتغال پوست کلفت: ۶عدد

طرز تهیه:

  1. لایه رویی پوست پرتغال را با قسمت ریز رنده از روی آن جدا کنید. (همان طور که در ویدئو نمایش داده شده است.)(می توانید این پوره پوست پرتغال را با کمی شکر برای طبخ کیک یا غذاهای دیگر استفاده کنید.)
  2. پرتغال را خوب بشویید و سپس آن را همان طور که نمایش داده شده است پوست بکنید.
  3. با استفاده از سیخ های چوبی، پوست پرتغال ها را به صورت رولی درآورید.
  4. پوست پرتغال ها را به مدت یک شب در آب خیس دهید و چندبار درطول مدت خیس دادن آب آن را عوض کنید.
  5. آب تازه داخل قابلمه ریخته و پوست پرتغال ها را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. آب آن را خالی کرده و مجددا قابلمه را با آب سرد تمیز پر کنید و پوست پرتغال ها را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. (این کار را ۴بار تکرار کنید.)

طرز تهیه شربت:

  1. ۴لیوان شکر (معادل ۶۴۰گرم) را با یک لیوان آب پرتغال (معادل ۱۷۰) روی حرارت بجوشانید.
  2. یک و نیم گرم کره را به ان اضافه کنید.
  3. کف روی شربت را همانطور که در ویدئو نمایش داده شده بگیرید.
  4. پوست پرتغال ها را به شربت اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت ۳۰دقیقه بپزانید.
  5. نمک را به شربت اضافه کنید.
  6. آب لیمو را نیز به شربت اضافه کنید
  7. اجازه دهید مربای شما خنک شود.

نوش جان

با نظرات خود ما را در انتخاب دستورغذاهای مناسب تر یاری دهید.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=Yv8q7oQPi8g

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *