نان تورتیلا فقط با آرد و آب و روغن/ ویدئو بی کلام با ترجمه

تهیه نان نازک ترتیلا تنها با آرد و آب و روغن برای یک شام ویژه ند دقیقه ای: این ویدئو از کانال آشپزی پربازدید ایتالیایی به نام “Il Rifugio Perfetto” انتخاب شده است که طی حدود سه ماه، ۵ میلیون بازدید داشته است. ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه را در ادامه مشاهده می کنید:

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=9pvCVzJRxUw&vl=hy

مواد لازم:

  • آرد: ۲۵۰گرم
  • روغن زیتون: ۳۰گرم: معادل ۱/۸ پیمانه
  • آب گرم: ۱۲۰میلی لیتر معادل ۱/۲ پیمانه
  • نمک: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

  1. آرد، نمک، روغن زیتون را در کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کنید.
  2. آب گرم را کم کم اضافه کنید.
  3. خمیر را ورز دهید.
  4. روی سطحی صاف کمی آرد بریزید و خمیر را به مدت سه دقیقه روی آن ورز دهید.
  5. خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید و از هر قسمت یک چانه بگیرید. یک توپ دایره ای درست کنید
  6. ده دقیقه به گلوله های خمیر استراحت دهید.
  7. خمیر را روی سطح آردی پهن کنید طوری که نازک شود.
  8. نان را روی ماهیتابه ای که داغ است پهن کنید.
  9. بعد از ۲۰ ثانیه نان را زیر و رو کنید. هر طرف نان حدود ۲۰ ثانیه پخته شود و باز زیر و رو شود. دو سه بار عمل زیر و رو کردن نان را تکرار کنید.
  10. نان شما آماده است.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *