طرز تهیه کیک شکلاتی خیس/ آموزش بی کلام همراه با ترجمه

کیک شکلاتی خیس یکی از بهترین و خوشمزه ترین و پرطرفدارترین انواع کیک است. این ویدئو، با نه میلیون بازدید، یکی از پربازدیدترین ویدئوهای منتشر شده در خصوص تهیه و پخت کیک است. ویدئو از کانال آشپزی “foodCAST” انتخاب شده است. ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه این کیک را در ادامه مشاهده می کنید:

پربازدیدهای آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه در سایت ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/category/%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c

مواد لازم برای خمیر کیک:

  • شکر: ۲ پیمانه
  • آرد: ۱ و ۳/۴ پیمانه
  • کاکائو: ۳/۴ پیمانه
  • بکینگ سودار: یک و نیم قاشق چای خوری
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: ۲عدد
  • شیر: ۱ پیمانه
  • روغن: نصف پیمانه
  • عصاره وانیل: ۲ قاشق چای خوری
  • آب جوش: ۱ پیمانه

مواد لازم برای خامه:

  • کره: ۱ پیمانه
  • کاکائو: یک و نیم پیمانه
  • پودر قند: ۲ پیمانه
  • شیر: ۲/۳ پیمانه
  • عصاره وانیل: ۱قلشق چای خوری

طرز تهیه :

  1. فر را با حرارت ۳۶۰ درجه فارنهایت/ ۱۸۰درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. دو ظرف را چرب کرده و آردی کنید و کنار بگذارید.
  3. ئر یگ ظرف بزرگ، آرد، شکر، بکینگ پودر، بکینگ سودا و نمک را مخلوط کنید. تخم مرغ، شیر، روغن گیاهی و عصاره وانیل را به آرد اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه هم بزنید تا نرم و یکدست شوند.
  4. آب جوش را به مخلوط اضافه کنید.
  5. مایع همزده و آماده شده را در دو ظرفی که از قبل چرب کرده بودید ریخته و در طبقه وسط فر حدود ۳۵-۳۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود. با فروبردن یک خلال چوبی داخل کیک از پخته شدن مغز کیک مطمئن شوید. (نباید چیزی از مایع کیک به خلال چوب بچسبد)
  6. ۱۰ دقیقه فرصت دهید تا کیک خنک شود.

طرز تهیه خامه شکلاتی:

۱٫با استفاده از همزن برقی کره را هم بزنید تا پفکی شود.

۲٫ پودر شکلات، پودر شکر و شیر و عصاره وانیل را به آرامی به کره اضافه کنید.

۳٫ تا زمانی که خامه شما نرم و یکدست شود به هم زدن ادامه دهید.

۴٫ کیک ها را طبق روشی که در ویدئو نمایش داده شده، برش دهید و خامه بزنید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=GgOIdkV5PPQ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *