طرز تهیه کیک شیری فوق العاده کرمی و نرم / بدون روغن و بدون خمیرمایه

با یکبار مزه کردن این کیک عاشق آن خواهید شد و هر هفته آن را خواهید پخت. این ویدئو، یکی از پربازدید ترین ویدئوهای آموزشی طبخ کیک است که از کانال آموزش آشپزی” Il Rifugio Perfetto” انتخاب شده و در مدت هفت ماه نزدیک به ۴ میلیون بازدید داشته است. اگر به کیک پزی علاقه مند هستید، به تماشای این ویدئو بنشیند و کیکی بپزید که در دهان آب شود. ویدئو بی کلام است و ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن را می توانید در ادامه مشاهده کنید:

پربازدیدهای آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه در سایت ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/category/%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c

مواد لازم:

  • آرد: ۱۵۰گرم معادل ۱/۸+۱ پیمانه
  • شیر: ۴۵۰میلی لیتر
  • لیموترش: ۱ عدد همراه با رنده پوست آن
  • شکر: ۱۳۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴عدد

طرز تهیه:

  1. شکر را با تخم مرغ ها داخل یک ظرف بزرگ ریخته و هم بزنید.
  2. آرد را الک کنید و در دو تا سه مرحله به تخم مرغ و شکر اضافه کنید. به همزدن ادامه دهید.
  3. رنده پوست لیمو و آب لیمو ترش را به مخلوط اضافه کنید.
  4. شیر را در دو مرحله به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  5. از یک ظرف فر با قطر ۲۰ سانت استفاده کنید و قبل از ریختن مایع آن را چرب کنید.
  6. در قسمت میانی _ پایینی فر با درجه حرارت ۱۶۰درجه سانتی گراد، ۳۲۰درجه فارنهایت به مدت ۱ ساعت طبخ شود.
  7. در فر را باز بگذارید تا کیک کمی خنک شود.
  8. روی کیک را خاک قند یا کارامل بریزید.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=PCopEM0NiRk

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *