طرز تهیه پاستا آلفردو فتوچینی با مرغ/ ویدئو به زبان انگلیسی همراه با ترجمه

پاستا چیکن آلفردو فتوچینی یک غذای خوشمزه ایتالیایی است که دستور پخت ساده ای دارد. ویدئو از کانال معروف آشپزی “Natashas Kitchen” انتخاب شده که یکی از پربازدیدترین ویدئوهای آموزشی این نوع پاستا در فضای مجازی است. (با بیش از ۱۳میلیون ویدئو تا کنون) مواد لازم و دستور تهیه این پاستا به دنبال ویدئو آمده است:

مواد لازم:

مواد لازم
  • سینه مرغ: ۹۰۰گرم
  • پاستا فتوچینی: ۳۵۰گرم
  • قارچ: ۴۵۰گرم (به صورت ورقه های کلفت خرد شود)
  • پیاز: ۱ عدد کوچ (خوب ریز شود)
  • سیر: ۳عدد (کوبیده شده)
  • شیر – خامه (شیر هف اند هف) (ترکیب شیر و خامه همزده)
  • جعفری: یک چهارم پیمانه (خوب ریز شود) بعلاوه کمی جعفری خرد شده برای گارنیش
  • نمک دریایی: ۱ قاشق چای خوری(برای پخت پاستا)
  • فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای خوری
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت:

  1. پاستا فتوچینی (نوعی پاستا محبوب ایتالیایی ها به شکل نوار صاف) را در ظرف بزرگی از آب همراه با یک قاشق غذاخوری نمک (با توجه به دستور پخت که در پشت بسته بندی آن آمده است) پخته و آبکش کنید و کنار بگذارید.
  2. سینه مرغ را به صورت قطعات بلند و باریک خرد کرده و آغشته به نمک و فلفل کنید. در یک ماهیتابه بزرگ ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط (یا زیاد) داغ کنید و مرغ ها را داخل آن سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند و کاملا پخته شود. مرغ ها را از ظرف خارج کرده و روی آن را بپوشانید تا داغ بمانند.
  3. در همان ماهیتابه، روی حرارت متوسط (یا زیاد) ۱ قاشق روغن زیتون و ۱ قاشق غذاخوری کره ریخته و پیاز خرد شده را اضافه کنید. حدود ۳ دقیقه تفت دهید. قارچ را اضافه کنید و تا زمانی که قارچ نرم شود آن را تفت دهید. (حدود ۷-۵ دقیقه) در این مدت قارچ ها را مرتب هم بزنید. سیر را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

۴٫ در ویدئو از شیر هف اند هف استفاده کرده که ترکیب مساوی از شیرر و خامه همزده است و شما می توانید این ترکیب را خودتان تهیه کنید. اگر سس غلیظ تری دوست دارید، خامه آن را بیشتر کنید. شیر و خامه را به مواد داخل ماهیتابه روی حرارت اضافه کنید و مدت ۱۰-۸ دقیقه ( تا زمانی که شروع به غلیظ شدن کرد) حرارت دهید. مرغ ها را به ماهیتابه اضافه کنید. جعفری، ادویه و نمک را نیز به سس اضافه کنید.

۵٫ پاستای فتوچینی آب کش شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید. یک دقیقه به پخت ادامه دهید تا همه مواد گرم شوند. سپس گاز را خاموش کنید و در ظرف را بگذارید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بعد مجددا آن را هم بزنید و برای سرو با جعفری آن را تزیین کنید.

لینک مشاهده ویدئو در یویتوب: https://www.youtube.com/watch?v=LPPcNPdq_j4&list=PLUpCsqpFrwG3kP_-sBrlAFT4LsQl9PBQ-&index=70

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *