مرغ سوخاری با سس پرتغالی ملس/ خوشمزه ترین غذا با مرغ + ویدئو به زبان انگلیسی با ترجمه
این ویدئو، به آموزش یک نوع مرغ سوخاری بسیار محبوب رستوران های پاندا اکسپرس، مجموعه رستوران های زنجیره ای چینی، پرداخته است. آموزش شامل نحوه سوخاری کردن مرغ و تهیه سس فوق العاده خوشمزه و ترش و شیرین آن می شود. اگر از طبخ غذاهای تکراری با مرغ خسته شده اید، حتما این طعم جدید را یکبار امتحان کنید. ویدئو از کانال “Tasty” انتخاب شده است و دوازده میلیون بازدید داشته است. ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه را در ادامه مشاهده می کنید:
کانال ما را در آپارات دنبال و به دوستان خود معرفی کنید:https://www.aparat.com/viraz
مواد لازم برای ۸نفر:
- ۹۵۰ گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان
- نمک: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل سفید: ۱ قاشق چای خوری
- نشاسته ذرت: ۱ پیمانه (۱۲۵گرم)
- آرد: ۳ پیمانه (۳۷۵گرم)
- تخم مرغ: ۱عدد
- آب: ۱ و نیم پیمانه(۳۶۰میلی لیتر)
- روغن: ۲قاشق غذاخوری
- روغن برای سرخ کردن: ۶ پیمانه
مواد لازم برای سس پرتغال
- روغن: ۱ قاشق غذاخوری
- پوسته فلفل چیلی: یک چهارم قاشق چای خوری
- سیر: ۱ قاشق غذاخوری (کوبیده شده باشد)
- زنجبیل: ۱ قاشق غذاخوری (کوبیده شده باشد)
- شکر: یک چهارم پیمانه (۵۰گرم)
- شکر قهوه ای: یک چهارم پیمانه (۵۵گرم)
- آب پرتغال: یک چهارم پیمانه (۶۰ میلی لیتر)
- سرکه سفید: یک چهارم پیمانه (۶۰میلی لیتر)
- سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
- آب: ۲ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
- روی تخته گوشت مرغ ها را در اندازه ۲*۲ سانتی متر خرد کنید. (این اندازه بهترین سایز مرغ برای سوخاری شدن و طعم دار شدن است)
- در یک ظرف متوسط، نمک، فلفل سفید، نشاسته ذرت، آرد را با هم مخلوط کنید.
- تخم مرغ، آب، روغن را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا شبیع مایع پنکیک شود.
- مرغ ها را به مخلوط آماده شده اضافه کنید و حداقل به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال نگهدارید.
- روغن را در یک ظرف کف چدنی داغ کنید تا دمای آن به ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد برسد.
- به آرامی مرغ ها را داخل روغن بریزید و به مدت ۵-۶ دقیقه سرخ کنید تا رنگ قهوه ای-طلایی به خود بگیرد.
- مرغ ها را از روغن خارج کنید و در ظرفی که روغن گیر دارد، بگذارید.
- یک ظرف کف چدنی متوسط را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و روغن در آن بریزید.
- وقتی روغن داغ شد، پوسته فلفل قرمز، زنجبیل، سیر را به روغن اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.
- شکر و شکر قهوه ای را داخل تابه ریخته و هم بزنید تا مخلوط شود.
- آب پرتغال را اضافه کرده و اجازه دهید تا شکر در این آب حل شود. گهگاه مایع را هم بزنید.
- سس سویا و سرکه را اضافه کرده و مخلوط کنید.
- نشاسته ذرت و آب را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس ترکیب آب و نشاسته را به ماهیتابه اضافه کنید.
- طبخ سس را تا زمانی ادامه دهید که رنگ اخرایی به خود بگیرد. (ویدئو را تماشا کنید)
- مرغ های سوخاری را به سس اضافه کنید تا کاملا همه قسمت های تکه های مرغ به سس آغشته شوند.
- روی آن روغن کنجد بریزید.
- نوش جان.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=5Sa9nYKiYg0&t=51s