کیکی که در دهان آب می شود+ آموزش بی کلام با ترجمه کامل

این ویدئو، یکی از پربازدید ترین ویدئوهای آموزشی طبخ کیک است که از کانال آموزش آشپزی” Il Rifugio Perfetto” انتخاب شده و در مدت هفت ماه نزدیک به ۱۵ میلیون بازدید داشته است. اگر به کیک پزی علاقه مند هستید، به تماشای این ویدئو بنشیند و کیکی بپزید که در دهان آب شود. ویدئو بی کلام است و ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن را می توانید در ادامه مشاهده کنید:

مواد لازم برای تهیه خمیر:

  • آرد: ۱۵۰ گرم معادل یک و نیم پیمانه
  • آب ۱۰۰ میلی لیتر معادل نصف پیمانه
  • شیر: ۱۰۰ میلی لیتر معادل نصف پیمانه
  • کره: ۸۰ گرم معادل یک سوم پیمانه
  • تخم مرغ: ۴عدد
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
  • نمک: نصف قاشق چای خوری

مواد لازم برای خامه (کرم) داخل کیک

  • شیر: ۵۰۰ میلی لیتر
  • شکر: ۱۵۰گرم معادل یک و نیم پیمانه
  • آرد: ۱۰۰ گرم معادل یک پیمانه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • کره: ۱۸۰ گرم معادل سه چهارم پیمانه

طرز تهیه نان شیرینی:

  1. ۸۰گرم کره را روی حرارت آب کرده و سپس شیر و نمک و آب را به آن اضافه کنید.
  2. بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و آهسته به مخلوط شیر اضافه کنید. وقتی که مخلوط شما به آنچه که در ویدئو نمایش می دهد شبیه شد، آماده است. (خمیر شما خود را می گیرد و از قابلمه جدا می شود)
  3. اجازه دهید خمیر خنک شود.
  4. فر را گرم کنید: ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۳۹۲ درجه فارنهایت
  5. تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر خنک شده اضافه کرده و هم بزنید.
  6. نیمی از خمیر را در یک ظرف به قطر ۲۵ سانتی متر که کف آن کاغذ روغنی گذاشتید، بریزید و سطح خمیر را کاملا یکدست و صاف کنید.
  7. خمیر را در فر با درجه ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۳۹۲ درجه فارنهایت در قسمت میانی پایینی فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
  8. نکته: در طول زمان پخت خمیر، در فر را باز نکنید.
  9. نیمه دوم خمیر را هم با همین درجه و به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزانید.

طرز تهیه خامه یا کرم وسط کیک:

  1. در یک ظرف بزرگ، تخم مرغ، شکر را بریزید.
  2. آرد را کم کم به آن اضافه کنید.
  3. شیر را به مخلطو اضافه کرده و هم بزنید.
  4. مخلوط آماده شده را روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید. وقتی شروع به جوشیدن کرد، ۳ دقیقه درحال جوشیدن آن را هم بزنید و سپس گاز را خاموش کنید.
  5. روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید تا خنک شود.
  6. ۱۸۰تا ۲۰۰ گرم کره را به همزن برقی خوب هم بزنید و سپس کرم خنک شده را کم کم و در چند نوبت به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. در این مرحله می توانید هر اسانس یا طعمی که خواستید به کرم خود اضافه کنید.
  7. کیک خامه ای را ۲ ساعت در یخچال نگه داشته و سپس نوش جان کنید.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=WTRvcNQdsss

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *