کیکی که در دهان آب می شود+ آموزش بی کلام با ترجمه کامل
این ویدئو، یکی از پربازدید ترین ویدئوهای آموزشی طبخ کیک است که از کانال آموزش آشپزی” Il Rifugio Perfetto” انتخاب شده و در مدت هفت ماه نزدیک به ۱۵ میلیون بازدید داشته است. اگر به کیک پزی علاقه مند هستید، به تماشای این ویدئو بنشیند و کیکی بپزید که در دهان آب شود. ویدئو بی کلام است و ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن را می توانید در ادامه مشاهده کنید:
مواد لازم برای تهیه خمیر:
- آرد: ۱۵۰ گرم معادل یک و نیم پیمانه
- آب ۱۰۰ میلی لیتر معادل نصف پیمانه
- شیر: ۱۰۰ میلی لیتر معادل نصف پیمانه
- کره: ۸۰ گرم معادل یک سوم پیمانه
- تخم مرغ: ۴عدد
- بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
- نمک: نصف قاشق چای خوری
مواد لازم برای خامه (کرم) داخل کیک
- شیر: ۵۰۰ میلی لیتر
- شکر: ۱۵۰گرم معادل یک و نیم پیمانه
- آرد: ۱۰۰ گرم معادل یک پیمانه
- تخم مرغ: ۲ عدد
- کره: ۱۸۰ گرم معادل سه چهارم پیمانه
طرز تهیه نان شیرینی:
- ۸۰گرم کره را روی حرارت آب کرده و سپس شیر و نمک و آب را به آن اضافه کنید.
- بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و آهسته به مخلوط شیر اضافه کنید. وقتی که مخلوط شما به آنچه که در ویدئو نمایش می دهد شبیه شد، آماده است. (خمیر شما خود را می گیرد و از قابلمه جدا می شود)
- اجازه دهید خمیر خنک شود.
- فر را گرم کنید: ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۳۹۲ درجه فارنهایت
- تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر خنک شده اضافه کرده و هم بزنید.
- نیمی از خمیر را در یک ظرف به قطر ۲۵ سانتی متر که کف آن کاغذ روغنی گذاشتید، بریزید و سطح خمیر را کاملا یکدست و صاف کنید.
- خمیر را در فر با درجه ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۳۹۲ درجه فارنهایت در قسمت میانی پایینی فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
- نکته: در طول زمان پخت خمیر، در فر را باز نکنید.
- نیمه دوم خمیر را هم با همین درجه و به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزانید.
طرز تهیه خامه یا کرم وسط کیک:
- در یک ظرف بزرگ، تخم مرغ، شکر را بریزید.
- آرد را کم کم به آن اضافه کنید.
- شیر را به مخلطو اضافه کرده و هم بزنید.
- مخلوط آماده شده را روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید. وقتی شروع به جوشیدن کرد، ۳ دقیقه درحال جوشیدن آن را هم بزنید و سپس گاز را خاموش کنید.
- روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید تا خنک شود.
- ۱۸۰تا ۲۰۰ گرم کره را به همزن برقی خوب هم بزنید و سپس کرم خنک شده را کم کم و در چند نوبت به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. در این مرحله می توانید هر اسانس یا طعمی که خواستید به کرم خود اضافه کنید.
- کیک خامه ای را ۲ ساعت در یخچال نگه داشته و سپس نوش جان کنید.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=WTRvcNQdsss