بهترین روش پخت کیک هویج + آموزش بی کلام با ترجمه کامل
این ویدئو، پربازدیدترین آموزش پخت کیک هویج است که از کانال آموزش آشپزی “Cooking A Dream “انتخاب شده و نزدیک به نه میلیون بازدید داشته است. اگر به کیک پزی علاقه مند هستید، به تماشای این ویدئو بنشیند. ویدئو بی کلام است و ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن را می توانید در سایت ویراز جستجو کنید:
مواد لازم:
- ۲۵۰ گرم آرد همه منظوره : (یک و سه چهارم پیمانه، به صورت فشرده در پیمانه اندازه گیری شود.)
- ۳۵۰ گرم هویج میکس شده (۲ پیمانه: به صورت فشرده در پیمانه اندازه گیری شود.)
- ۲۰۰گرم شکر (۱پیمانه)
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۱ و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر یا ۱ قاشق چای خوری بکینگ سودا
- نصف قاشق چای خوری نمک
- ۱۸۰ میلی گرم روغن (معادل سه چهارم پیمانه)
- یک قاشق غذاخوری آب پرتغال
- ۳ قاشق غذاخوری رنده پوست پرتغال
- ۲ قاشق غذاخوری کشمش
سایز ظرف پخت کیک : ۲۰*۶
مدت زمان پخت: ۱۷۰ درجه سانتی گراد/ ۳۴۰ درجه فارنهایت به مدت ۹۰ دقیقه (۱۰ دقیقه بیشتر یا کمتر اشکالی ندارد)
طرز تهیه:
- هویج را در غذاساز خوب خرد کنید.
- بکینگ پودر و بکینگ سودا را الک کنید و همراه با آرد و نمک مخلوط کنید.
- در یک ظرف بزرگ، تخم مرغ، شکر، نمک و آب پرتغال و رنده پوست پرتغال را با همزن برقی بزنید تا حالت کرمی پیدا کند.
- آرام آرام روغن را به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
- مخلوط آرد و نمک و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید.
- هویج را اضافه کنید.
- مخلوط آماده شده را در ظرفی که کاغذ روغنی دارد، بریزید.
- بعد از خارج کردن کیک از فر، ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود و سپس آن را از ظرف خارج کنید.
آدرس مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=zm0Ea9ZscpU&list=PLdhpaTOGv50ULaxoEQOWsSxuUdGhqd0N3&index=8&t=0s