دستور پخت نان سیر و پنیر ۵ دقیقه ای+ ویدئو بی کلام با ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه

طرز تهیه نان سیر خانگی/ نان سیر با نان تست/ نان سیر آسان و رستورانی/ آشپزی ملل/ فست فود در خانه
این ویدئو از کانال آموزش آشپزی “Spice Bangla” نزدیک به ۷ میلیون بازدید داشته است. اگر به دنبال تهیه نان سیر خانگی هستید به تماشای این ویدئو بنشیند. ویدئو بی کلام است و ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن را می توانید در ادامه جستجو کنید:

مواد اولیه:

  • ۴ قطعه نان تست
  • ۲ قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق شل شود)
  • ۲ عدد سیر
  • ۱ فلفل چیلی سبز متوسط
  • نصف پیمانه پنیر موزارلا
  • نصف پیمانه پوسته چیلی

طرز تهیه

  1. ابتدا سیر را که از قبل خیلی خوب ریز شده با فلفل (ریز خرد شده) را به کره اضافه کنید. (می توانید مقدار سیر و فلفل را طبق ذائقه خود تغییر دهید.)
  2. کره و سیر و فلفل را خوب مخلوط کنید.
  3. کره را به هر دو طرف نان ها بمالید.
  4. پنیر را نان کره ای اضافه کنید.
  5. مقداری پوسته فلفل چیلی به روی آن بریزید.
  6. نانهای سیر و پنیر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد در فر به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا خوب برشته شود.
  7. می توانید به جای فر، نان ها در یک ماهیتابه کف چدنی روی شعله ملایم سوخاری کنید. آن ها را به مدت ۵ دقیقه تا زمانی که پنیر روی آن آب شود، سوخاری کنید.

آدرس مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=rnU8ICyu2T4&list=RDrvC9JQnzuUM&index=11

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *