نان سیر خانگی همراه با سس پنیری/ آموزش به زبان هندی با ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه

طرز تهیه نان سیر خانگی/ نان سیر با نان تست/ نان سیر آسان و رستورانی/ آشپزی ملل/ فست فود در خانه

این ویدئو از کانال آموزش آشپزی “Cook with Lubna” نزدیک به ۷ میلیون بازدید داشته است. اگر به دنبال تهیه نان سیر خانگی هستید به تماشای این ویدئو بنشیند.

ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه:

  • ۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده
  • ۳ قاشق غذا خوری کره (در دمای اتاق نرم شود) یک چهارم قاشق چای خوری سبزی های مخلوط یا پونه کوهی خشک شده ( اگر دوست داشتید اضافه کنید)
  • یک چهارم قاشق چای خوری پوست چیلی

  • سیر را به کرده اضافه کنید و یک قاشق غذاخوری برگ گشنیز تازه خرد شده، پونه کوهی و پوست چیلی را نیز به این مخلوط اضافه کنید. این مخلوط برای ۶ عدد نان تست کفایت می کند. پنیر رنده شده را در نهایت روی نان ها بریزید. نان های کره و پنیری را روی ماهیتابه با شعله ملایم سوخاری کنید تا برشته و طلایی شوند.

مواد لازم جهت تهیه سس پنیری:

  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • یک چهارم پیمانه شیر
  • ۱ قاشق چای خوری شیرخشک
  • ۳ قاشق غذاخوری پنیر پروسس

آدرس مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=In6FrKPWedk

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *