سمبوسه تند هندی/ سمبوسه پنجابی/ آموزش به زبان هندی همراه با ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه

طرز تهیه سمبوسه به روش هندی/ سمبوسه پنجابی/ آموزش کامل و گام به گام پخت سمبوسه هندی/ سمبوسه هندی اصل/ چطور سمبوسه بپزیم.

این ویدئو از کانال “Kabita’s KitchenKabita’s Kitchen”با بیش از ۲۵ میلیون بازدید در یوتیوب، یکی از پر بازدید ترین های غذایی به حساب می آید و قطعا بهترین ویدئو منتشر شده در خصوص تهیه سمبوسه به روش هندی است. زبان ویدئو هندی است که ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه را در ادامه برای شما شرح داده شده است. تعدادی از ادویه ها خاص کشور هندوستان است که احتمالا بتوان بدون آن ها نیز این سمبوسه خوشمزه را تهیه کرد.

مواد لازم جهت تهیه خمیر سمبوسه:

  1. ۲۰۰ گرم آرد همه منظوره (می توانید از ترکیب آرد گندم و آرد همه منظوره استفاده کنید)
  2. نصف قاشق چای خوری آجواین (نوعی ادویه هندی: caromseeds)
  3. نصف قاشق چای خوری نمک
  4. قاشق غذاخوری روغن پخت و پز ۴ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای داخل سمبوسه ها:

  1. سیب زمینی پخته شده ۶ عدد : حدود ۵۰۰ گرم
  2. نخود فرنگی تازه: ۲۵ گرم
  3. بادام هندی : ۱۰ تا ۱۲ عدد (به جای بادام هندی می توانید از بادام زمینی بوداده استفاده کنید.)
  4. فلفل سبز: ۳ تا ۴ عدد (ریز خرد شود)
  5. زنجبیل تازه رنده شده
  6. سیر رنده شده: ۱۰ تا ۱۲ عدد
  7. نصف قاشق چای خوری پودر چات ماسالا chaat masala ( نوعی ادویه محبوب هندی که ترکیبی از گشنیز، زیره، پودر انبه، نمک سیاه، فلفل، برگ نعناع و اسید سیتریک است.)
  8. پودر انبه خشک شده (نصف قاشق چای خوری)
  9. زردچوبه: یک سوم قاشق چای خوری
  10. پودر فلفل قرمز: یک سوم قاشق چای خوری
  11. پودر زیره بوداده : ۱ قاشق چای خوری
  12. پودر گارام ماسالا garam masala (نوعی ادویه محبوب هندی که ترکیبی از تمام ادویه هاست که در یک ماهیتابه بو داده شده تا عطر آنها خارج شود و سپس پودر می شود. ادویه هایی چون دارچین، تخم گشنیز، زیره، هل و فلفل)
  13. نمک
  14. گشنیز خرد شده
  15. روغن جهت سرخ کردن
  • طرز آماده سازی خمیر سمبوسه:

آجواین، نمک و روغ را به آرد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آب را به آن اضافه کنید تا یک خمیر نرم و خوب به دست آید. ۱۵ دقیقه به خمیر استراحت دهید.

  • آماده سازی مواد داخل سمبوسه

سیب زمینی ها را خوب بکوبید. روغن را داغ کرده، فلفل سبز، زنجبیل رنده شده و سیر را به آن اضافه کرده و برای یک دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید. نخود فرنگی را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. زردچوبه، پودر فلفل قرمز و بادام هندی خرد شده را اضافه کنید و برای چند ثانیه تفت دهید. سپس سیب زمینی، پودر گارام ماسالا، پودر زیره بوداده، پودر چات ماسالا، پودر انبه خشک و نمک را نیز اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر روی شعله ملایم حرارت داده و در تمام مدت مواد را خوب هم بزنید. بعد از خاموش کردن گاز، برگ گشنیز تازه خرد شده را اضافه کنید. اجازه دهید مواد خوب خنک شود.

نحوه قرار دادن مواد داخل نان سمبوسه را در ویدئو تماشا کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *