ناگت مرغ خانگی برشته و پفکی/ ویدئو بی کلام با ترجمه مواد اولیه

این ویدئو از کانال آموزش آشپزی “Tiffin Box” نزدیک به ۱۶ میلیون بازدید داشته است. اگر به دنبال تهیه ناگت مرغ خانگی هستید به تماشای این ویدئو بنشیند.

مواد لازم:

  • ۵۰۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
  • ۴ عدد نان سفید (تست) بدون گوشه های آن: (آرد شود)
  • نصف قاشق غذاخوری خمیر زنجبیل ( ترکیب زنجبیل چرخ شده با کمی روغن)
  • نصف قاشق غذاخوری خمیر سیر (ترکسب سیر چرخ شده با روغن)
  • ۱ قاشق غذاخوری سس سویا
  • نصف قاشق چای خوری پودر فلفل سفید
  • نصف قاشق چای خوری پودر پاپریکا
  • ۱ قاشق چای خوری نمک

تمامی مواد لازم را همراه با نان سوخاری آرد شده داخل میکسر می ریزیم تا به حالت خمیری نرم تبدیل شوند. خمیر را با یک و نیم قاشق غذاخوری روغن خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود.

در یک ظرف جداگانه یک عدد تخم مرغ، ۱ قاشق غذاخوری شیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید. تکه های ناگت مرغ را ابتدا در این مخلوط و سپس در ظرفی با یک پیمانه خرده نان (پولکی) خوب آغشته کنید. ناگت های مرغ آماده را می تواندید تا دو ماه در فریزر نگه داری کنید یا پس از سرخ کردن میل نمایید.

لینک دانلود از یوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=njJ8FQXZmcE

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *