آموزش آشپزی ملل/ ژیروس مرغ/ ویدئو بی کلام همراه با ترجمه مواد لازم و طرز تهیه

مواد لازم جهت تهیه ماریناد: (ماریناد آمیزه ای از روغن و سرکه و ادویه است که گوشت را در آن می خوابانند. نوعی سس است از ترکیب روغن، سرکه، ادویه و سبزیجات برای ترد کردن گوشت و مرغ و ماهی قبل از طبخ آن ها)

  • ۲ پیمانه ماست یونانی
  • یک چهارم پیمانه آب لیمو
  • سه چهارم پیمانه روغن زیتون
  • ۱ قاشق غذاخوری نمک
  • ۱ قاشق غذاخوری سیر ریز شده
  • ۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز
  • ۱قاشق چای خوری فلفل هندی
  • ۱ قاشق چای خوری دارچین
  • ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • یک کیلو ران مرغ بدون استخوان و پوست
  • نصف یک پیاز زرد بزرگ که پوست آن کنده شده و ریشه آن جدا شده باشد.
  • یک سیخ چوبی محکم

طرز تهیه سس تزاتزیکی tzatziki

  • ۱ خیار بزرگ رنده شده
  • ۲ پیمانه ماست یونانی
  • ۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  • یک چهارم پیمانه آب لیمو
  • ۲ قاشق غذاخوری شوید تازه (خرد شود)
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • نمک و فلف برای مزه دار کردن

پیاز و گوجه حلقه شده برای داخل ساندویچ ها

طرز تهیه:

  1. در یک کاسه بزرگ مواد لازم جهت تهیه سس مارینا را مخلوط کنید و خوب به هم بزنید.
  2. در یک ظرف بزرگ دیگر، ران های مرغ را با سس ماریناد مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا همه قسمت های مرغ آغشته به سس شود. روی ظرف را بپوشانید و به مدت حداقل یک ساعت و حداکثر یک روز در یخچال نگاه دارید.
  3. فر را از قبل گرم کنید: ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد
  4. در یک ظرف سس تزاتزیکی را آماده کنید. مواد مربوط به این سس را ریخته و خوب به هم بزنید. روی سس را بپوشانید و به مدت حداقل نیم ساعت داخل یخچال نگاه دارید.
  5. روی سینی فر پیاز نیمه شده بزرگ را قرار داده و سیخ چوبی را به صورت عمودی در آن فرو کنید. ران های مرغ را یکی یکی داخل سیخ فرو کرده و به مدت ۱٫۵ تا ۲ ساعت داخل فر کباب کنید.
  6. ده دقیقه بعد از بیرون آوردن در فر به آن اجازه بدهید تا خنک شود.
  7. برای هر لقمه قسمتی از کباب را برش دهید و با حلقه پیاز و گوجه و سس تزاتزیکی آن را بپوشانید.

لینک دانلود از یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=dj0EpQMMbFI

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *