طرز تهیه سوجوکباب ترکیه ای+ ویدئو به زبان انگلیسی با ترجمه مواد اولیه

این ویدئو از کانال آموزش آشپزی “Henrys HowTos” بیش از دو میلیون بازدید داشته است. این کباب ها در شبیه کوبیده های خودمون هستند. ویدئو به زبان انگلیسی است و ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن را در ادامه می بینید:

مواد لازم:

  • یک عدد پیاز رنده شده (آب پیاز را دور بریزید)
  • ۱ کیلو گرم گوشت گاو (۲۰ درصد چربی/ ۸۰ درصد گوشت)
  • ۳ حبه سیر
  • نصف قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده
  • نصف قاشق غذاخوری تخم گشنیز آسیاب شده
  • ۱ قاشق چای خوری ادویه همه کاره (allspice)
  • نصف قاشق غذاخوری نمک
  • ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • ۱ قاشق چای خوری پودر پوست فلفل

طرز تهیه:

۱ عدد پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. ۱ کیلو گوشت گاو (۲۰ درصد آن چربی باشد) را با پیاز ورز دهید. ۳ عدد سیر له شده را به آن اضافه کنید و سپس زیره، تخم گشنیز، ادویه و نمک، فلفل سیاه و پودر پوست فلفل را به آن اضافه کرده و همه را با هم خوب ورز دهید. به مدت نیم ساعت گوشت را داخل یخچال نگه دارید تا ادویه به خورد گوشت برود. برای سیخ کردن کباب به یک کاسه آب گرم کنار دست خود نیاز دارید.

لینک دانلود از یوتیوب:
https://www.youtube.com/watch?v=3ebVs3XJuAY

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *