طرز تهیه کرد لیمویی در خانه/ ویدئو به زبان انگلیسی با ترجمه مواد اولیه

  • زرده تخم مرغ: ۳ عدد
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • شکر: یک پیمانه
  • آب و پوست لیمو ترش: ۳ عدد
  • کره بدون نمک : ۱/۲ پیمانه (در دمای اتاق نرم شده باشد)

طرز تهیه:

  1. کره و شکر را خوب با هم مخلوط کنید طوری که حالت کرمی پیدا کند. سپس تخم مرغ و زرده تخم مرغ ها را اضافه کنید و همه را خوب با هم مخلوط کنید. آب لیمو و پوست لیموی رنده شده را اضافه کرده و مجدد مواد را خوب هم بزنید. اگر مواد شما حالت دلمه پیدا کرد نگران نشوید چرا که در انتها همه چیز مرتب خواهد شد.
  2. مواد را داخل یک ماهیتابه بریزید و با شعله ملایم به مدت حدود ده دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت مواد را با یک قاشق جوبی به هم بزنید.
  3. کرد curd وقتی آماده است که ضخیم شده باشد طوری که پشت قاشق شما را بپوشاند. مواد را داخل یک کاسه بریزید و روی آن را پلاستیک بکشید. مطمئن شوید که پلاستیک روی ظرف با مواد داخل ظرف در تماس باشد به این ترتیب روی مواد شما لایه سفت شده بسته نمی شود.
  4. قبل از مصرف اجازه دهید که مواد شما در داخل یخچال خوب خنک شود.

لینک دانلود از یوتیوب:
https://www.youtube.com/watch?v=MGVl60EMBX0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *