دستور پخت نان سیر و پنیر آسان + ویدئو بی کلام با ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه

مواد لازم جهت تهیه خمیر نان:

  • ۳۰۰ گرم آرد معادل ۲ و ۱/۴ پیمانه بعلاوه یک قاشق غذا خوری
  • ۱۷۵ میلی لیتر آب ولرم معادل ۳/۴ پیمانه
  • ۱۹ گرم شکر معادل ۱ و نیم قاشق غذاخوری
  • ۴ گرم نمک معدل ۳/۴ قاشق غذاخوری
  • ۳ گرم مخمر معادل ۱ قاشق غذاخوری
  • ۳۰ گرم کره معدل ۲ قاشق ذاخوری و ۱/۲ قاشق چای خوری

مواد لازم برای روی نان

  • پنیر موزارلا رنده شده : ۱۵۰گرم
  • ۲ تا ۳ قاشق چای خوری سیر خوب ریز شده
  • ۲ قاشق غذا خوری جعفری خوب ریز شده
  • دانه کنجد

پنج قدم در تهیه نان سیر:

تهیه خمیر

  • قدم اول: در یک ظرف بزرگ، آب ولرم (بهترین دما برای آب ولرم ۹۵ درجه است)، نمک، شکر، مخمر را بریزید و آن ها را خوب در آب حل کنید. کره آب شده یا روغن گیاهی را به این مخلوط اضافه کنید و سپس آرد را داخل ظرف بریزید. همه مواد را خوب مخلوط کنید سپس خمیر را روی یک سطح تمیز قرارداده تا بتوانید آن را خوب ورز دهید. اگر بعد از ۵ تا ۶ دقیقه ورز دادن خمیر شما همچنان چسبناک است می توانید کمی آرد به آن اضافه کنید (در هر بار ۱ قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید) تا بافت خمیر به حد دلخواه شما برسد. اگر خمیر شما پس از ۵ تا ۶ دقیقه ورز دادن خیلی خشک بود می توانید کمی آب ( در هر مرتبه یک قاشق غذاخوری) به آن اضافه کنید. بعد از ۱۰ تا ۱۲ دقیقه ورز دادن خمیر شما باید نرم و منعطف باشد.
  • قدم دوم: حال خمیر را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید. گلوله های خمیر خود را با یک پارچه بپوشانید تا خمیرتان خشک نشود. گلوله های خمیر را یکی یکی به شکلی که در ویدئو نمایش داده می شود، درآورید. خمیرهای شکل داده شده را روی سینی فر خود قرار دهید و روی آن را سلفون بکشید.
  • قدم سوم: اجازه دهید تا خمیر شما به مدت ۱ ساعت ( ۶۰ تا ۷۰ دقیقه) در یک فضای گرم استراحت کنید.
  • قدم چهارم: بعد از یک ساعت استراحت، روی خمیر را با پنیر، سیر و سبزیجات تازه ریز شده بپوشانید. قبل از پوشاندن سطح خمیر با پنیز و سیر بهتر است کمی با قلمو سطح نان را تخم مرغ بزنید و کمی کمجد بریزید.

برای تهیه تخم مرغ: تخم مرغ را در یک ظرف با چنگال خوب هم بزنید. یک قاشق ذاخوری شیر یا آب به آن اضافه کنید تا رقیق تر شود. اگر می خواهید که رنگ نان تیره تر شود تنها از زدره تخم مرغ و نمک استفاده کنید. به جای استفاده از تخم مرغ می توانید سطح نان را با شیر (۲ تا ۳ قاشق غذاخوری) براق کنید. به این ترتیب شیر به نان شما رنگ طلایی زیبایی می دهد اما آن برشتگی و براقی که تخم مرغ می دهد را ندارد.

  • قدم پنجم: نان ها را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزانید.

لینک دانلود از یوتیوب:
https://www.youtube.com/watch?v=ybrbL7XLHao

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *