طرز تهیه تکه های مرکبات و تمشک/ آموزش به زبان انگلیسی با ترجمه

مواد لازم برای تهیه کیک:

  • ۱/۲ فنجان کره بدون نمک ( در دمای اتاق نرم و شل شده باشد)
  • ۱/۲ فنجان شکر قهوه ای
  • ۱/۴ فنجان شکر
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۱ و ۱/۴ فنجان آرد
  • ۱ قاشق چای خوری نمک

مواد لازم برای داخل کیک:

  • ۲/۳ فنجان کرد لیمو (طرز تهیه آن را در آینده روی سایت قرار خواهیم داد) یا هر نوع مربا و مارمالاد که دوست دارید.
  • تمشک تازه یا توت فرنگی

مواد لازم برای روی کیک:

  • ۱/۲ فنجان شکر قهوه ای
  • ۱/۴ فنجان کره سرد که ریز ریز خرد شده باشد
  • ۱/۲ فنجان جو زودپز (جو پرک)

طرز تهیه :

  1. فر را با تا ۳۵۰ درجه گرم کنید و سینی مخصوص کیک پزی خود را آماده کنید و روی آن کاغذ روغنی بگذارید. روی کاغذ نیز کمی کره بمالید تا کیک به آن نچسبد.
  2. در یک ظرف، کره، شکر قهوه ای و شکر را خوب به هم بزنید تا مخلوط شوند. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و باز به هم زدن ادامه دهید تا خوب مخلوط شود. سپس آرد و نمک و بکینگ پودر را به ظرف اضافه کرده و به هم بزنید.
  3. مواد مخلوط شده را روی ظرف از پیش آماده شده بریزید. (دستان خود را آردی کنید تا مخلوط به دست شما نچسبد). روی مواد را با تمشک و کرد لیمو (یا مربا و مارمالاد ) بپوشانید و ظرف را کناری بگذارید تا مواد روی کیک آماده شود.
  4. دریک ظرف کوچک، آرد، شکر قهوه ای و کره ریز ریز شده سرد را اضافه کنید و جو زودپز را نیز به مواد اضافه کنید. این ترکیب را خوب به هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. مخلوط را به صورت یکنواخت روی تمشک و مربا پخش کنید.
  5. به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه زمانی که کیک خوب طلایی قهوه ای شد در فر بپزانید.

لینک دانلود از یوتیوب:
https://www.youtube.com/watch?v=K3CZlEtexH8

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *