طرز تهیه آب انار + خواص آب انار

طرز تهیه آب انار

ابتدا، اناری سالم و بدون له شدگی را انتخاب نمایید و آن را خوب بشویید و بعد به وسیله چاقو انار را به دو قسمت تقسیم کنید.

داخل کاسه ای، مقداری آب بریزید و انار نصف شده را داخل آن قرار دهید.

آنگاه به همان شکل و در زیر آب، دانه های انار را از هم جدا نمایید. با انجام این کار دانه های انار در ته کاسه تهنشین می گردند و غشای داخلی انار(پوسته های سفید) در سطح آب شناور می شوند.

در ادامه طرز تهیه آب انار باید پوست انار و پوسته های سفید را از داخل کاسه خارج کنید.

در مرحله بعدی، دانه های انار را آب کش نمایید و آن ها را درون دستگاه مخلوط کن بریزید، تا به طور کامل دانه های انار له شوند و آب آن ها گرفته شود.

سپس، برای گرفتن هسته های دانه انار، باید آن را از صافی عبور دهید و با کمک پشت قاشق، مقداری هسته های داخل صافی را فشار دهید، تا آب انار به طور کامل از هسته ها جدا شود.

حال شما یک لیوان آب انار طبیعی دارید، که ارزش غذایی آن فوق العاده زیاد می باشد.

نکته: چنانچه آب انار بدست آماده ترش باشد، می توانید با افزودن مقداری آب سرد و یا اضافه کردن مقدار کمی شکر، ترشی آن را برطرف کنید.

لاغری با انار

آب انار چربی های اضافه را آب می کند

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد:انار ترش طبعی سر و خشک و انار شیرین مزاجی سرد و معتدل دارد و این میوه حاوی ویتامین هایی مانند A، E، C و اسید فولیک است.انار
انار
وی با اشاره به اینکه انار آنتی اکسیدانی بسیار قوی است؛ اظهار داشت:طبق بررسی های انجام شده، خاصیت آنتی اکسیدانی انار ۳ برابر چای سبز است و آب انار از تجمع پلاکت ها در عروق خونی جلوگیری می کند.
این پژوهشگر عنوان کرد:مصرف انار سبب تصفیه خون و دفع سموم بدن می شود، همچنین این میوه با از بین بردن اسید های چرب نقش موثری در کاهش چربی های اطراف شکم دارد.
ایشان با عنوان اینکه انار تاثیر بسزایی در کاهش فشار و قند خون دارد؛ یادآور شد:مصرف این میوه برای افرادی که دچار خارش بدن هستند و طبع گرمی دارند توصیه می شود، همچنین رب انار خاصیت چاق کنندگی دارد بنابراین مصرف آن برای افراد لاغر مفید است.
وی ابراز کرد:مصرف انار در دوران بارداری موجب زیبایی چهره نوزاد می شود و مصرف رب انار نیز از ویار حاملگی جلوگیری می کند. استفاده از آب انار در زمان بارداری مانع از آسیب رسیدن به مغز جنین می شود.
این پژوهشگر توصیه کرد:مصرف انار همراه با گلپر از ایجاد دل درد جلوگیری می کند و از طرفی سبب جذب بهتر آن می شود. بهترین زمان مصرف این میوه صبح ناشتا همراه با مقداری گلپر است.
آب انار حاوی ترکیباتی مانند کلاژن و الاستین است بنابراین مصرف آن نقش چشمگیری در از بین بردن ترک های پوستی دارد و سبب حفظ جوانی و شادابی پوست می شود.
وی عنوان کرد:مبتلایان به زخم معده باید از مصرف انار ترش اجتناب کنند زیرا استفاده از این میوه سبب تشدید زخم معده می شود.همچنین استفاده از انار شیرین در افراد سردمزاج توصیه می شود همچنین این افراد باید پس از خوردن این میوه مقداری نبات و زنجبیل مصرف کند.
گفتنی است؛ مصرف بیش از حد انار و رب انار سبب یبوست می شود بنابراین مصرف انار همراه با هسته های آن در مبتلایان به اسهال مفید است همچنین زیاده روی در مصرف انار ترش سبب کاهش هورمون های مردانه می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *