طرز تهیه کوفته تبریزی

مواد لازم:

گوشت ۲بار چرخ شدهنیم کیلو
لپه پخته نیم کوب شدهیک فنجان
رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپخوری
برنج نیم پز شدهیک دوم فنجان
تخم مرغ کامل۲ عدد
پیاز رنده شده یک دوم فنجان
تره و مرزه خرد شدهیک دوم فنجان
روغن 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه،نمک وفلفلبه قدر کافی

مواد داخل کوفته:

پیاز سرخ شده۲قاشق سوپخوری
مغزگردو خرد شدهیک دوم فنجان
زرشک 2قاشق سوپخوری
تخم مرغ آبپز۲-۱ عدد
خلال بادام۲قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

در ظرف بزرگی گوشت  چرخ کرده ، پیاز رنده شده، تره ، مرزه ، تخم مرغ ها  ، لپه ، برنج ، نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط کرده و با گوشت کوب در حدود ۶-۵ دقیقه می کوبیم تا مایع کوفته چسبندگی پیدا کند و سپس وسط مایع گوشتی را کمی باز کرده و مواد داخل کوفته را (که میزان آنها در بالا گفته شده است)درون آن قرار داده و در حالی که دستمان را با آب  آغشته می کنیم، تکه های گرد شده را خوب غلطانده و در قابلمه مناسبی روغن و  رب  را کمی تفت می دهیم و ۳ لیوان آب اضافه کرده و بعد از جوش آمدن شعله را ملایم کرده و کوفته را به آرامی درون قابلمه قرار می دهیم و در دیک را نمی گذاریم چونکه کوفته بلافاصله ترک برمی دارد.

زمانی که یک طرف کوفته خودش را گرفت، به آرامی آن را بر می گردانیم و می گذاریم طرف دیگر آن خودش را بگیرد و پخته شود.اگر کوفته به آب بیشتری نیاز داشت، کمی آب گرم به آن اضافه کنیم تا کاملاً کوفته پخته و سس آن کمی غلیظ شود.


آموزش ویدئویی طرز تهیه کوفته تبریزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *