دستور تهیه دسر یاقوتی زیبا مخصوص شب یلدا

دسر یاقوتی از انواع دسرهای خوشمزه مخصوص شب یلدا است و در طرز تهیه این دسر از ژله آلوئه ورا و خامه صبحانه و انار دانه شده و ژله انار استفاده می شود.

مواد لازم 

  • خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم
  • ژله آلوئه ورا : ۱ بسته
  • انار دون شده : یک عدد
  • ژله انار : ۱ بسته

طرز تهیه دسر یاقوتی 

برای تهیه دسر یاقوتی ابتدا ژله آلوئه ورا درون ۱.۵ پیمانه آب جوش حل کنید و به صورت کامل هم بزنید.

دانه های انار را درون قالبی مناسب بریزید.

۱/۲ از ژله آلوئه ورا را به آرامی و با کمک قاشق درون قالب بریزید سپس قالب دسر یاقوتی را درون یخچال قرار دهید تا ببندد.


در مرحله بعدی طرز تهیه دسر شب یلدا ۵۰ گرم خامه را درون ظرفی مناسب بریزید و با کمک همزن خامه را هم بزنید.

باقی مانده ژله آلوئه ورا را به صورت آرام آرام درون خامه بریزید.

بعد از بسته شدن لایه اول مخلوط خامه را روی آن بریزید و قالب دسر را دوباره درون یخچال قرار دهید تا ببندد.


ژله انار را درون ۱.۵ پیمانه آبجوش حل کنید.

همانند لایه دوم ۵۰ گرم خامه را هم بزنید و با کمک قاشق ژله انار را به صورت آرام آرام به خامه اضافه کنید و هم بزنید.

سپس مخلوط خامه و ژله انار را روی لایه دوم بریزید.

بعد از اینکه دسر به صورت کامل بسته شد دور آن را با کمک چاقو از قالب جدا کنید و قالب را درون آب گرم قرار دهید و دسر را درون سینی مناسبی برگردانید و در اندازه های دلخواه خود این دسر خوشمزه را برش بزنید و تزیین نمایید.

در این مطلب با منوی غذایی مخصوص شب یلدا در خدمت شما عزیزان بودیم که امیدواریم از تهیه این ست غذایی بی نظیر نهایت لذت را ببرید و لحظات خوبی را در کنار اعضای خانواده تان در بلندترین شب سال سپری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *