دستور تهیه خورش مسمای انار

خورش مسما انار از انواع خورش های ایرانی خوشمزه و خوش طعم مخصوص شب یلدا است که در طرز تهیه خورش مسمای انار از مرغ و پیاز و دانه انار و رب گوجه فرنگی و رب انار و نمک و فلفل و زعفران دمکرده استفاده می شود.

مواد لازم 

  • پیاز متوسط : دو عدد
  • مرغ : یک عدد
  • دانه انار : یک پیمانه
  • رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری
  • رب انار : ۴ قاشق غذاخوری
  • فلفل : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • زعفران دمکرده : به مقدار لازم

دستور تهیه خورش مسمای انار 

برای تهیه خورش مسمای انار ابتدا پیازها را خرد نمایید و درون قابلمه ای مناسب مقداری روغن بریزید و پیازها را سرخ کنید سپس تکه های مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید و بعد از اینکه گوشت مرغ تغییر رنگ داد دانه های انار را به همراه فلفل و نمک و زعفران دمکرده و رب گوجه فرنگی به مواد خورش بیفزایید و تفت دهید و بعد از سرخ کردن همه مواد خورش، آب را به آن اضافه کنید و اجازه دهید این خورش خوشمزه به مدت ۴۵ دقیقه پخته شود و جا بیفتد.


در مرحله بعدی طرز تهیه مسمای انار بعد از مدت زمان ذکر شده رب انار را به خورش بیفزایید و اجازه دهید این خورش خوشمزه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر روی حرارت گاز با شعله ملایم بماند تا به خوبی جا بیفتد. توجه داشته باشید که خورش مسمای انار باید کم آب و غلیظ باشد و اگر شما تمایل دارید این خورش لذیذ طعم ملسی داشته باشد بهتر است مقداری شکر به آن اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *