طرز تهیه ناگت مرغ خیلی خوشمزه

ناگت مرغ خیلی خوشمزه

.

مواد لازم:

سینه مرغ پانصد گرم

پنیر پیتزا صد گرم

پنیر پارمسان صد گرم

سس خردل دو ق.غ

پیاز یک عدد متوسط

پودر سیر نصف ق م

نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و روغن مقداری

پودر سوخاری یک لیوان

تخم مرغ سه عدد

.

طرز تهیه:

سینه مرغ رو به همراه پیاز چرخ کردم. بهش پنیر پیتزا، پارمسان، سس خردل، ادویه و یه تخم‌مرغ اضافه کردم و خوب میکس کردم تا خمیر چسبناکی بدست بیاد.

تخم‌مرغ‌های باقی مونده رو تو یه ظرف جدا کاملا هم زدم تا زرده و سفیده مخلوط شن.

با دستکش مقداری از خمیر ناگت رو برداشتم و تو دست شکل دادم (اگه دوس دارید با قالب شکل بدید)

ناگت رو اول به تخم‌مرغ همزده و بعد به پودر سوخاری آغشته کردم و بعد توی روغن داغ سرخ کردم.

.

نکته اینکه به خاطر کاور شدن با پودر سوخاری خییییلی خیلی کم روغن جذبش میشه و کاملا پوک و مغز پخت میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *