طرز تهیه پیتزا گوشت و پیاز + ویدئو

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

  • شیر : یک پیمانه
  • نمک : یک قاشق چایخوری
  • روغن مایع : ۱/۴ پیمانه
  • شکر : یک قاشق چایخوری
  • خمیر مایه : یک قاشق غذاخوری
  • آرد سفید : دو تا سه پیمانه

مواد لازم برای تهیه مواد میانی پیتزا

  • گوجه ورقه ای برش زده شده برای روی پیتزا : ۳ عدد
  • گوشت چرخ کرده : نصف پیمانه
  • پیاز ریز خرد شده : سه قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا : ۱۵۰ گرم
  • سس کچاپ : به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا گوشت و پیاز در منزل

برای تهیه پیتزا گوشت و پیاز ابتدا شکر را درون آب ولرم حل کنید و خمیر مایه را به این محلول بیفزایید و درب ظرف را روی آن قرار دهید تا خمیر مایه پف کند سپس نمک و روغن را درون ظرفی مناسب بریزید و خمیر مایه فعال شده را به مخلوط روغن اضافه کنید. در این مرحله از طرز تهیه پیتزا گوشت و پیاز آرد را الک کنید و به صورت آرام آرام به خمیر مایه بیفزایید و افزودن آرد را تا زمانی ادامه دهید که خمیر به دست های شما نچسبد و نرم و لطیف شود.
 
 
 
سپس روی خمیر را بپوشانید و به مدت دو ساعت خمیر را در مکانی گرم قرار دهید تا ور آید.
 
 
 
بعد از آماده شدن خمیر پیتزا، پیازهای خرد شده را درون مقداری روغن تفت دهید سپس گوشت چرخکرده و نمک و فلفل را به پیازهای تفت داده شدن بیفزایید و شعله گاز را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت به خوبی تفت بخورد.
خمیر پیتزا را به کمک وردنه ای مناسب روی سطحی صاف باز کنید سپس خمیر پیتزا را درون ظرف مخصوص پیتزا که از قبل چرب کرده اید به صورت نازک پهن نمایید و یک لایه نازک از سس کچاپ را روی خمیر پیتزا بریزید.
 
 
 
روی لایه سس مقدار کمی پنیر پیتزا بریزید.
 
 
 
مایه گوشتی را روی پنیر پیتزا ریخته و با کمک قاشق روی آن را صاف کنید.
 
 
 
باقی مانده پنیر پیتزا را روی مایه گوشتی بریزید و روی پیتزا گوجه فرنگی های خرد شده و پیاز خلالی شده را بریزید.
 
 
 
در مرحله آخر طرز تهیه پیتزا گوشت و پیاز ظرف پیتزا را درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده پیتزا را از درون فر بیرون آورید و در ظرف مناسبی برگردانید توجه داشته باشید که در صورت تمایل می توانید برای تزیین این پیتزای خوشمزه از روش های تزیین پیتزا استفاده نمایید.
 

 

طرز تهیه پیتزا بصورت ویدئویی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *